Tilbage i Kolding...

Det er skønt at være hjemme!

Græskar

Jeg nyder virkelig at være hjemme! Det var tiltrængt, og det bliver også nydt fuldt ud. Jeg finder altid en ro, når jeg er hjemme – og det trængte jeg virkelig til. Jeg elsker mit liv i København allerede, men der er samtidig også meget pres på, så jeg havde brug for lidt ro og ny energi. I dag har jeg slappet af sammen med hundende, som ihvertfald også har savnet mig. Det er jeg helt sikker på! I eftermiddags kom søs hjem, og så skulle der skæres græskar. Jeg har aldrig skåret græskar før, så jeg glædet mig som et lille barn. Det gik faktisk rigtig godt, og jeg er virkelig stolt af mit resultat. I kan jo selv gætte, hvilken en af dem på billedet der er mit ;-) Imorgen skal jeg have tøsedag med mor og søs. Vi skal i Kolding Storcenter og shoppe og hygge, så det glæder jeg mig rigtig meget til! Jeg ligger lige nu inde i sengen og slapper af, imens far står og laver lækker med til lyden af Johnny madsen – tænk at man har kunne savne det, hæhæ. I aften skal vi familiehygge og spille – det ender dog ofte i en dårlig stemning, fordi mor og jeg altid taber… Og som jeg har nævnt før, så er jeg virkelig en dårlig taber! Uanset hvad bliver det ihvertfald en dejlig aften. Jeg håber at i nyder jeres ferie, lige så meget som jeg gør <3

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tilbage i Kolding...