Det er skønt at være hjemme!

Jeg er typen der sender fulde-beskeder…

fuld2

Det citat passer meget godt på mig, dagen efter at jeg har drukket! Alt for meget vin og min mobiltelefon er ikke en god kombi for mig – jeg kan simpelthen ikke kontrollere det! Det har jeg aldrig kunne, og jeg tror desværre heller aldrig, at jeg nogensinde kommer til at lære det. Jeg får altid verdens bedste ideer, når jeg er fuld – det synes jeg ihvertfald selv på det givende tidspunkt. Jeg er samtidig også meget overtalende, så jeg får ofte mine veninder med på ideen, så det ikke alene er min skyld. Jeg kan altid få drejet mine skøre ideer til noget positivt, så de hopper med på den og giver mig deres fulde opbakning. Da jeg skulle hygge med AM i mandags, havde vi også aftalt på forhånd, at der ikke skulle skrives nogle dumme beskeder afsted! Tidligere på dagen var jeg fuldstændig overbevist om, at det kunne jeg sagtens lade være med – det gik bare ikke lige som planlagt. Og som nævnt fik jeg også AM med på ideen med min overtalelseevne. Når jeg vågner dagen efter, frygter jeg altid at kigge min telefon igennem. Jeg ved med sikkerhed, at jeg har gjort noget dumt! Det er simpelthen utrolig, at jeg ikke kan lade være… Jeg finder ofte den helt store kærlighedserklæring, og det er meget forskelligt hvem der lige er blevet den heldige vinder. Jeg tror efterhånden, at de fleste af mine veninder har fået den. Det er heller ikke så pinligt, det er værre når det kommer til fyrene. Ej hvor har jeg dummet mig i løbet af årene. Jeg fremstår altid som en mega freak, og det er simpelthen så pinligt! Jeg har ofte givet min telefon til mine veninder i byen, så jeg netop ikke har muligheden for at dumme mig. Jeg må dog snart erkende, at den plan ikke rigtig virker, da jeg over halvdelen af gangene får fat i min telefon igen. Jeg tror bare, at jeg må lære at acceptere, at sådan er jeg nu engang. Jeg beklager på forhånd!

Mys M!

2 kommentarer

 • Lotte

  HAHA. hold kæft hvor kunne det have været skrevet om mig det der. det er virkelig story of my life! har flere gange måtte slette min facebook et par dage efter nolge byture bare for at få det ud af verden! men nu har jeg FINALY fundet metoden til at lade være. jeg tager min gamle nokia 3310 med i byen. ingen numre på, og ingen mulighed for facebook, snapchat osv. det virker altid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det lyder seriøst som verdens bedste idé! Det burde jeg virkelig også overveje, så slipper man da for pinligheden dagen efter ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det er skønt at være hjemme!