Jeg er typen der sender fulde-beskeder...

Kan man være venner med en af det modsatte køn?

DSC_0155

Der er mange delte meninger omkring, om man kan være “kun venner” med det modsatte køn. Jeg har altid haft den personlige holdning, at det kan man ikke. Det skyldes nok, at det aldrig har været muligt for mig. Jeg har altid oplevet, at der på et eller andet tidspunkt blev udviklet følelser hos den ene part, hvilket selvfølgelig ødelagde venskabet. Jeg kender dog flere, som har en bedste ven af det modsatte køn, og jeg har virkelig været misundelig. Jeg er også en meget følsom pige, så måske ligger det bare ikke til mig, at skulle have et tæt venskab med en fyr. Jeg har da haft flere drenge venner igennem årene, hvor vi fx har været ude og spise eller hygget på anden vis, hvor det udelukkende har været på det venskabelige plan – men det har aldrig været på niveau med mine tætte veninder. Alt det ændrede sig dog, da jeg flyttede sammen med Mike. Dér fandt jeg pludselig ud af, at man faktisk kan være gode venner med en fyr. Der er udelukkende venskab mellem Mike og jeg, og det hersker der slet ingen tvivl om – det kan man bare mærke. Vi kan hygge med film og god mad, snakke om alt inklusiv vores kærlighedsliv og jeg kan åbne mig helt op, som jeg gør over for mine veninder. Og det er faktisk helt fantastisk, at få en fyrs syn på tingene. Han er lidt mere hård end mig, og kan ofte sige tingene mere lige ud. Vi kvinder forsøger altid at analysere enhver situation, hvor Mike ihvertfald er mere lige til. Jeg er glad for, at det endelig har lykkedes mig, at få en ven af det modsatte køn, for det er noget, som jeg virkelig sætter pris på. Hvad er jeres holdning til det?

Mys M!

10 kommentarer

 • Jonas

  Det handler nok om at det er den indstilling man har første gang man møder denne person. Der er denne pige jeg drømmer om en fremtid med. Førstehånds indtrykket var et forhold. En anden jeg kender er en vens kæreste og vi har et rigtig godt venskab 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det kan du selvfølgelig have helt ret i :-) Jeg synes bare ofte at den ene part pludselig udvikler følelser, og så ødelægger det venskabet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvad med Jack? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Er du ikke gode venner med Jack da? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg mener sagtens at man kan have venner af modsatte køn! Faktisk har jeg altid haft flest drenge/fyre som venner og et par enkelte gode veninder! Er ligenu i en god vennegruppe på 5 piger og ca. 8 fyre og alle trives!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Min bedste ven er en af min ægtemands venner, som jeg derigennem har lært at kende. Laver mad med ham og går i byen med ham, har lange dybe samtaler med ham (på en måde som jeg aldrig har oplevet nogen anden mand have samtaler!) over rødvin, og han sover på vores gæsteværelse hvis min mand er på nattevagt og jeg har haft en god aften med vores ven. Jeg har absolut 100 % ingen romantiske følelser for ham efter 6 år, til gengæld har han hooket op med to af mine veninder – og min søster :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Hvad med Jack?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Han er også en af mine gode venner :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er typen der sender fulde-beskeder...