Kan man være venner med en af det modsatte køn?

Når man ikke har en kæreste…

DSC_0127

…Så er det virkelig dejligt, at man har nogle skønne veninder! Efter bruddet med Kasper havde jeg virkelig brug for at være mig selv. Jeg skulle finde mig selv igen efter et hårdt brud, og tanken om en ny kæreste skræmte mig helt vildt! Jeg søgte det slet ikke, og jeg ønskede det heller ikke – jeg ville bare være mig selv! Jeg havde brug for min tid, og jeg er rigtig glad for, at jeg tog den. I denne periode fandt jeg virkelig ud af, hvor vigtige mine veninder er. Jeg kunne ikke leve uden dem! Når jeg havde det svært, så huskede jeg blot på, hvor taknemlig jeg egentlig skulle være. Det er ikke alle, som har så mange skønne veninder, som jeg har. Jeg har virkelig været heldig. Hvad skal man med en kæreste, når man har så mange andre, som holder af en? Og jeg ved med sikkerhed, at mine veninder aldrig ville kunne såre mig på samme måde, som en kæreste kan. Jeg er dog nu nået til et punkt, hvor kærligheden ikke skræmmer mig så meget længere. Jeg søger det stadigvæk ikke, men jeg ønsker det da for fremtiden. Jeg er rigtig bange for, at gøre mig selv så sårbar igen, men jeg glæder mig til at få en kæreste på et tidspunkt, som jeg kan dele mit liv med. Indtil det sker, er jeg bare rigtig taknemlig for de veninder, som jeg har omkring mig! <3

Mys M!

4 kommentarer

 • Milla

  Hej Malene.

  Kunne du ikke skrive et indlæg omkring din uddannelse. Kunne super godt tænke mig at høre om den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie k

  Hej Malene.
  Synes du skrev for nogle måneder tilbage at du ikke ville nævne Kasper på din blog mere, men det virker som om du stadig har nogle følelser tilbage da du tit nævner ham i dine posts. Håber dog du har fået det bedre og ser mere lyst på tingene i stedet for hele tiden at se tilbage på den tid og nævne Kasper oftere og oftere.
  God søndag til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Nu kender du hverken til mig eller mine følelser, så det kan du slet ikke udtale dig om :-) Jeg nævner ham i denne sammenhæng, for hvis jeg blot skrev “efter bruddet”, så ville jeg få en masse spørgsmål omkring, hvilket brud jeg taler om. Det er et år siden, jeg er kommet videre :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kan man være venner med en af det modsatte køn?