Når man ikke har en kæreste...

Jeg har taget på!

DSC_0066

Det er nok mange pigers frygt, når vægten pludselig viser et højere tal end normalt. Jeg må også indrømme, at jeg fik noget af et chok, da jeg trådte på vægten hjemme hos mine forældre i søndags. Jack er jo ikke lige frem typen, som altid pakker tingene så fint ind, og han havde også sagt til mig, at jeg havde fået en større røv. Han påstod sågar, at den var større end i Mexico, og der gik der altså lidt panik i mig. Jeg har aldrig vejet så meget, som jeg gjorde, da jeg kom hjem fra Mexico. Knap tre måneder med alt for meget alkohol og lækker mad, havde ihvertfald sat sine spor på mig! Så da Jack pludselig siger, at jeg har fået en større nummi (mit tøseudtryk for numse) end i Mexico, så frygtede jeg virkelig at træde op på den vægt. Jeg måtte jo så også se sandheden i øjnene – jeg har taget på. Jeg havde det også godt lidt på fornemmelsen, men vi snakker altså ikke bare et kilo eller to. Jeg ved også godt, at jeg kan tåle de ekstra kilo, så det er jo ikke jordens undergang. Og inden folk begynder at kommentere på, at jeg er sygelig med min vægt, fordi jeg er så slank i forvejen, så er det altså aldrig rart, når kiloerne pludselig rasler på så hurtigt. Jeg har før skrevet et indlæg omkring min vægt, da jeg var yngre (læs lige HER). Jeg har været meget tynd i mine teenage år, og den vægt ønsker jeg bestemt heller ikke at nå ned på igen. Da jeg flyttede til København, havde jeg en perfekt vægt! Jeg er dog lige startet på p-piller efter en lang pause, og jeg vidste også godt, at det kun ville betyde én ting – nemlig at jeg ville tage på! Et par kilo havde også været fint nok, men jeg har rigtig svært ved at håndtere min vægt lige nu. Det skyldes især, at jeg altid har været så slank, og så at det samtidig er gået rigtig hurtigt. Når jeg så pludselig rent faktisk får en nummi, en del større hofter og ja selv mine bryster er vokset, så er det altså ikke helt nemt at håndtere. Jeg har også været ude og løbe med min mor i den her uge, for man skal ikke brokke sig, og så ikke ville gøre noget ved det. Og når jeg ikke er tilfreds, når jeg kigger mig selv i spejlet, så skal der altså gøres noget. Livet er for kort til at gå og være utilfreds!

Mys M!

8 kommentarer

 • Marie L.

  Kender det alt for godt! Er selv ret slank, men når man så får sådan en overraskelse på vægten er det ikke sjovt… Og svært når folk siger, at man ikke skal klage! Nå men synes i hverfald at du stadig ser super smuk ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det er nemlig svært at håndtere, når man slet ikke er vant til det. Og folk synes bare at man er sygelig… Men tak for rosen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej M har det på præcis samme måde, var også meget tynd da jeg var yngre. Og nu begynder jeg har få lidt ekstra på siderne. Det er en stor omvæltning for en, og det føles helt forkert ! Så kan godt følge dig
  – Mette <'3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det er nemlig svært lige at håndtere i starten, og folk har svært ved at forstå det. Men dejligt at du kan nikke genkendelse til det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  afspejler billedet dig som du ser ud nu? For så synes jeg bestemt ikke du skal tabe dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Billedet er et par uger gammelt, og jeg har ikke helt et overblik over hvornår kiloerne er kommet på – men det ligner meget godt, så tak for rosen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Malene.
  Jeg kender alt for godt til ubehaget ved at have taget på i vægt! Men husk på, at vægten ikke er alt. Vil vædde med, at lidt ekstra former på dig ser brandgodt ud. :-)

  God søndag herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak, det var en sød kommentar! Folk omkring mig har også kun rost det, så det er kun mig selv, der lige skal lære at håndtere de ekstra kilo :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Når man ikke har en kæreste...