Jeg har taget på!

Nelly mid season ♡

Så er det shoppetid piger! Nelly har netop åbnet op for deres største mid season sale nogensinde! I kan se de mange lækre tilbud lige her: http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/rea <3 Jeg modtog selv min pakke derfra i sidste uge, og jeg er simpelthen så glad for mine køb. Jeg fik en masse lækre ting! Jeg trodsede det kolde vejr igår og tog nogle billeder til jer, så I kan se nogle af de ting jeg har modtaget.

DSC_0240

DSC_0133

DSC_0208

DSC_0338

DSC_0155

DSC_0182

DSC_0196

Jeg er specielt glad for mine to nye par bukser. Dem med hul i knæet bliver en af mine helt store favoritter her til efteråret. De kan købes lige HER <3 De højtaljede bukser er også super lækre. Jeg har bestilt dem i størrelse M, og de sidder helt perfekt! De kan købes lige HER. Den højtaljede nederdel er også rigtig fin, og kan bruges til både hverdag og specielle lejligheder, alt efter hvordan man vælger at style den. Samtidig koster den kun 149,- og kan købes lige HER. Toppen er desværre allerede udsolgt, men de har mange lignende. Blandt andet den HER, som jeg også synes er rigtig fin. Støvlerne med sten er faktisk også inde fra Nelly, dem købte jeg i sidste måned. I kan finde dem lige HER. Men tjek alle deres lækre tilbud ud, der er virkelig mange fine ting! God shopping <3

 

Mys M!

 

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Nelly.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg har taget på!