Vind et glattejern fra GHD!

Årsagen til at der har været stille på bloggen…

DSC_0089
Bukser

Der har været en del stille her på bloggen, og ja faktisk på alle mine sociale medier, det seneste stykke tid – og det beklager jeg selvfølgelig meget over for mine trofaste følgere. Stilheden skyldes en kombination af mange ting som har gjort, at overskuddet og lysten til at blogge, simpelthen ikke har været der. Jeg skrev et indlæg for et par uger siden, hvor jeg også forklarede, at jeg har følt mig rigtig presset på det seneste grundet mit studie og et nyt arbejde. Mit studie tager rigtig meget af min tid, og jeg føler et eller andet sted aldrig, at jeg rigtig har fri. Samtidig har det krævet meget af min energi, at skulle starte på et nyt arbejde. Jeg er heldigvis allerede super glad for det, så det er en sand fornøjelse at komme på arbejde. Jeg har fået nogle skønne kollegaer, og så er det bare rigtig dejligt, at komme ud og være i blandt nogle nye mennesker. Udover mit studie og arbejde, så er der også sket nogle ting på den personlige front, som har drænet mig rigtig meget for energi. Jeg har haft nogle dage, hvor jeg udelukkende er taget i skole, og så direkte hjem under dynen igen – fordi jeg simpelthen ikke havde overskud til noget som helst andet. Da jeg kom tilbage til København efter en hel uge hjemme i jylland, havde jeg det bestemt ikke let. Jeg levede lidt i min egen bobbel den første uge, og jeg havde pludselig enormt meget hjemve. Jeg kunne ikke engang få mig selv til at pakke ud, fordi jeg nok et eller andet sted forsøgte at benægte, at nu skulle jeg tilbage til min travle hverdag. Jeg havde nydt min uge i jylland så meget! Det gav mig fornyet energi og en ro, som jeg havde manglet rigtig meget. Alt dette forsvandt dog rigtig hurtigt igen efter, at jeg var kommet tilbage til Amager. Derudover ringede min mor med dårlige nyheder, da en i min familie er blevet ramt af sygdom. Derfor besluttede jeg mig også for at tage hjem igår, og jeg tilbragte min aften på sygehuset. Som jeg håber at I kan forstå, så sker der bare rigtig meget lige for tiden, som fjerner mit fokus fra bloggen. Jeg vender stærkt tilbage på et tidspunkt, så meget kan jeg love jer! Men lige nu skal jeg nyde tiden med min familie <3

Mys M!

 

Indlægget indeholder affiliate links.

4 kommentarer

 • Jan Larsen

  Selvfølgelig forstår vi, Malene. Jeg håber, snart du kommer helt ovenpå igen og at familiemedlemmet får god bedring.
  Vi holder øje med din blog,og når du igen har overskud til at skrive, kan du være sikker på at din læser-skare nok skal være her for dig.
  Det er jo i sådanne situationer vi har chancen for at give lidt tilbage for alle de mange dejlige blogge du har givet os gennem tiden :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Mange tak :-)
   Og ja bloggen har altid været et sted, hvor jeg har kunne komme af med mine følelser og få noget igen – og dét har jeg savnet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Det er fuldt forståeligt! Der er også sket mange ting i dit liv på kort tid, “god bedring” jeg håber, at du snart kommer igennem den her lidt svære periode :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind et glattejern fra GHD!