Årsagen til at der har været stille på bloggen...

I’m baaaaack!

DSC_0243

Så er jeg endelig tilbage på bloggen! Jeg har holdt en meget lang pause, hvilket har skyldtes flere forskellige ting. Jeg skrev et indlæg for et par uger siden (læs lige HER), hvor jeg blandt andet forklarer nogle af årsagerne. Jeg er stadigvæk rigtig presset med skolen, så bloggen bliver nok ikke opdateret så ofte som førhen – men jeg savner at blogge, så nu vil jeg langsomt begynde igen. Eftersom at der har været stille i et stykke tid, har jeg også et par ting, som jeg gerne vil dele med jer! Jeg håber stadigvæk, at i har lyst til at læse med, trods tavsheden det seneste stykke tid <3

Mys M!

2 kommentarer

 • Rikke

  Yay – endelig Har tjekket din blog hver dag i håb om et indlæg – welcome back

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Årh det varmer at høre! Tak for tålmodigheden <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Årsagen til at der har været stille på bloggen...