Jeg har stjålet Christopher!

Jeg er så træt af stramme cowboybukser!

12355158_10154350354199068_13536572_n

Jeg går oftest med helt almindelige cowboybukser i hverdagene, men nogen dage orker jeg bare ikke de stramme og tætsiddende jeans. Jeg synes dog bare heller ikke, at jeg føler mig så tilpas i adidasbukser i skolen – med mindre det er til eksamen. Til eksamen må man have hvad som helst på! Jeg har virkelig manglet nogle smarte leggins, og ikke bare de helt almindelige sort, men nogle som kan bruges lige som bukser. Og jeg har fundet dem! Inde på hjemmesiden www.3gz.dk har de nogle super fine nogen. Jeg modtog mine i torsdags, og jeg er allerede fan. De har dag-til-dag levering, så man får sine varer super hurtigt. Så nu har jeg mulighed for både at have afslappende tøj på, uden at ligne en der burde ligge hjemme på sofaen og se Netflix.

4 leggins

De har fire forskellige slags. Jeg er mest til de sorte, og jeg elsker detaljen med guldlynlåsen. De fungerer egentlig som højtaljede bukser, men jeg bruger dem som helt almindelige bukser. De fåes kun i onesize, så de passer folk i størrelsen 32-38. Indvendigt er et tyndt lag fleece, men når nu det er blevet så koldt uden for, så har jeg et par almindelige leggins indenunder. Det fungerer super fint, og så holder man ihvertfald varmen. De har også andre spændende ting, så tjek deres hjemmeside lige HER <3

Mys M!

 

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med 3gz.dk

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg har stjålet Christopher!