Jeg er så træt af stramme cowboybukser!

Verdens bedste julegave!

DSC_0014
Jeg modtog tidligere på ugen en super lækker pakke fra Trollbeads! Til jer som ikke ved hvem Trollbeads er, så er det en dansk smykke virksomhed, som har ændret navn fra Troldekugler. De har flere forskellige forhandlere, og jeg har senest været inde i deres fine butik på strøget. De laver nogle super fine og elegante smykker, og jeg har selv modtaget et par øreringe, som jeg forelskede mig i lige med det samme. Jeg har længe ønsket mig et par mellemstore øreringe, da det er jo blevet super moderne igen. Jeg er helt pjattet med dem her, fordi de har den helt perfekte størrelse, samtidig med at de skiller sig ud fra mange andre runde øreringe. Jeg har også fået en masse ros for dem allerede! Derudover modtog jeg en fin perlehalskæde, som jeg også er meget begejstret for. Jeg er med alderen (okay, der lød jeg lige ekstrem gammel!), blevet glad for klassiske og meget enkle smykker.

DSC_0129

Jeg modtog også deres With Love armbånd, som er et smykke de har lavet i samarbejde med Rødekors. 100% af indtægterne fra dette armbånd går til Rødekors. Den smukke røde glaskugle er af håndlavet italiensk Murano glas, og derfor er hvert enkelt armbånd unik. Alle disse smykker er perfekte som julegaver! Uanset om man blot vil forkæle en man holder af – eller samtidig støtte et godt formål. De har et kæmpe udvalg af lækre julegaver, I kan se dem allesammen lige HER <3 De kører med gratis fragt og pakker samtidig gaverne super fint ind, så det gør julegaveræset meget mere overskueligt!
Jeg kan forresten glæde jer med, at jeg har fået lov til at holde en lækker konkurrence for jer, hvor i kan vinde et lækkert smykke. Så hold øje med bloggen!

DSC_0020

Mys M!

 

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Trollbeads

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er så træt af stramme cowboybukser!