Vind et lækkert smykke!

And the winner is…

winner

Så fandt jeg den heldige vinder af den smukke halskæde fra Trollbeads. Først og fremmest vil jeg gerne takke alle jer som har deltaget! Det er skønt at se, at I har været vilde med konkurrencen. Det giver mig kun lyst til at holde flere! Desværre er der kun én heldig vinder, så stort tillykke til Louise (louise-olsen@outlook.com). Du bedes sende mig en e-mail med din adresse til malene-sandgaard@hotmail.com, så jeg kan få sendt den afsted til dig hurtigst mulig <3
Hvis I stadigvæk mangler nogle julegaver, så kan I nå det endnu! Trollbeads tilbyder både gratis fragt og en fin indpakning. Se alle de mange finde julegave tilbud lige HER.
Som jeg har nævnt i de tidligere indlæg, så kan i lige nu støtte en god sag ved at købe Trollbeads With Love armbånd, hvor al indtjening udelukkende går til Røde Kors. Det er en god måde at vise på, at man støtter en god sag! Del jeres billeder med jeres With Love armbånd på instagram med hashtagget #TrollbeadsForRedCross <3

with love

Mys M!

 

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Trollbeads

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind et lækkert smykke!