And the winner is...

Jeg har overvejet at lukke bloggen…

DSC_0102

Mine leggins kan købes lige HER <3

Jeg har i et længere stykke tid overvejet at lukke bloggen… Jeg har i de sidste mange måneder ikke haft overskuddet til at blogge, eller generelt at opdatere nogle af mine sociale medier. Jeg bruger stort set alt min energi på skolen og arbejde, så når jeg kommer hjem om aftenen, har jeg slet ikke overskuddet til at sidde mig ved computeren og skrive. Jeg er samtidig løbet tør for ting at skrive om, for min hverdag består hovedsageligt af afleveringer og skoleting – hvilket jo ikke lige frem er det mest spændende for jer at læse om! Jeg tror dog ikke, at jeg ville kunne undvære bloggen. Det har været min lille baby, som har fyldt utrolig meget i min hverdag. På det seneste har jeg dog bare forsømt den på det groveste, og jeg kan ikke forestille mig, at det kommer til at ændre sig foreløbigt. Jeg har dog besluttet mig for at beholde bloggen, i håb om at overskuddet snart kommer tilbage. Jeg har længe lovet jer, at jeg nok snart skulle komme i gang igen – men jeg kan jo ikke tvinge mig selv til at finde en energi og lyst, som simpelthen bare ikke eksisterer lige for tiden. Jeg vil opdatere bloggen så ofte, som jeg nu engang kan overskue. Jeg vil nu heller ikke kunne undvære bloggen og mine kære læsere! Jeg bliver lige overrasket hver gang, at jeg får en sød kommentar eller besked. Og jeg har fuldstændig glemt at takke jer for alle de overvældende svar, som jeg fik på et af mine seneste indlæg (læs lige HER). Det var virkelige rørende, at så mange af jer sendte bekymrende tanker og gode råd <3 Af hjertet tak! Det var desuden en kæmpe øjenåbner for mig, som jeg uddyber i et indlæg imorgen.

Mys M!

2 kommentarer

  • Ria

    Det er helt fair, hvis du vælger at lukke bloggen :) men det er SÅ fedt, at du beholder den og bare skriver så tit du har overskuddet, det er jo så hyggeligt at læse dine indlæg. Ville i hvert fald være ærgerlig, hvis du lukkede ned :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • V

    Håber ikke at du lukker bloggen. Du er rigtig god til det og så er du også sød

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

And the winner is...