Jeg har overvejet at lukke bloggen...

Det var en kæmpe øjenåbner!

indlæg1

Først og fremmest vil jeg gerne sige tusind tak for alle de beskeder, som jeg modtog efter mit  indlæg omkring, at jeg har været meget syg det seneste stykke tid (læs det lige HER) <3 Hold nu op hvor det varmer! Jeg bliver lige overvældet hver gang, I er simpelthen så søde og hjælpsomme. Jeg har desværre ikke lige haft overskud til at svare på dem allesammen, men jeg har læst hver og én, og jeg vil bare sige; Af hjertet tak! Det var samtidig en kæmpe øjenåbner for mig. Flere af jer nævnte, at grunden til at jeg er så ofte syg kan skyldes, at jeg psykisk ikke er helt på toppen – og det har virkelig sat gang i nogle tanker. Min mor havde nævnt det for mig på et tidspunkt, og vi havde også en kort snak omkring det. Men at så mange pludselig siger det til mig, gør det måske mere virkeligt for mig. Jeg tumler med en del ting og tanker lige nu, og det vil jo kun være logisk, hvis dette på sigt også begynder at ramme mig fysisk. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal stille op, andet end at forsøge at slappe noget mere af. Jeg tager ofte en dag hjemme i sengen, hvor jeg virkelig får slappet af og giver min krop noget ro – men hvis det hele bunder i noget psykisk, så er det også bare svært at gøre noget lige nu og her. Nu er jeg flyttet ind på mit eget værelse med mine egne ting, som gør tingene mere hjemligt på Amager. Jeg er hjemme for at fejre jul, og i midten af januar er jeg færdig med mine eksamner, og tager nogle dage hjemme i jylland igen. Så en kombination af alle disse positive ting, satser jeg virkelig på, kommer til at give mig noget mere ro. Jeg kan jo ikke tvinge en ro frem, som jeg ikke selv kan kontrollere. Men nu har jeg indset det, og jeg snakker også ofte med mine veninder omkring det. Så må jeg give det hele lidt tid, og håbe at det snart bliver lidt bedre. Men jeg skylder ihvertfald jer skønne læsere en kæmpe tak! Både for jeres tålmodighed, forståelse og hjælp. I er virkelig guld værd <3

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg har overvejet at lukke bloggen...