Det var en kæmpe øjenåbner!

Vores jul ♡

jul

Jeg ville faktisk have lavet et indlæg igår, hvor jeg ønskede jer allesammen en rigtig glædelig jul, men jeg hyggede hele dagen med min familie, så jeg fandt desværre ikke tiden til det. Jeg håber dog, at i allesammen havde en rigtig dejligt jul i selskab med jeres nærmeste <3
Vi havde en lidt anerledes jul i år, da vi for første gang nogensinde, skulle holde jul kun fem mand. Vi skulle have holdt det sammen med mine bedsteforældre, men grundet noget sygdom, som jeg ikke lige ønsker at dele på bloggen, så skulle vi desværre ikke holde med dem alligevel. Vi var blevet inviteret op til min moster, men vi havde egentlig ikke noget imod, at det blev en stille jul i år. Jeg skal allerede mod København igen d.26, så vi har ikke særlig mange dage sammen – så er det altså også skønt, at vi ikke blev så mange igår. Min onkel kom og holdte jul sammen med os, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre dag og aften <3 Jeg vågnede dog med ekstrem hovedpine, så jeg brugte hele formiddagen på at forsøge, at få den til at gå væk. Efter en lækker frokost gjorde jeg mig klar, og så stod den på en tur i kirke, traditionen tro, og derefter stod den ellers på æbleskiver og juletræspyntning. Vi fik som altid super lækker mad og dessert, og jeg er stadigvæk helt forspist i dag. Søs og jeg havde stået for mandelgaven i år (verdens bedste gave btw!), så knap 50 % af os vidste hvad pakken indeholdte, haha! Jeg vandt desværre ikke mandlen, så jeg var ikke helt tilfreds – min onkel valgte dog at donere mandelgaven til vores familie, så det hjalp lidt på tabet, hæhæ. Til slut stod den selvfølgelig på julesang og pakker. Det var lidt svært at nå hele vejen rundt om træet uden at ramme de tændte lys, men det lykkedes os da. Jeg fik nogle super fine gaver, også flere end jeg havde regnet med, så det var dejlig overraskende. Idag står den på det sidste julehygge, spil og god mad i aften. Senere i aften skal jeg i byen med min veninde Carina, så det skal nok blive en hyggelig aften, hvor jeg kommer til at møde en masse bekendte fra Aabenraa. Og ja som sagt så går turen allerede hjem mod København igen imorgen aften, da jeg skal arbejde i Stylebox alle dage imellem jul og nytår. Men jeg har haft nogle skønne og afslappende dage, og jeg håber i har har nydt julen lige så meget som jeg har <3

Mys M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det var en kæmpe øjenåbner!