Vores jul ♡

Om at have en veninde, som er med i Paradise Hotel #1

37248_408299999636_783109636_4127042_3187981_n

Her forleden dag sad jeg og snakkede med min veninde Nadia om hele “Paradise tiden”, som nu faktisk allerede er tre år siden, tiden går bare så hurtigt! Men for første gang var det ikke mig, der snakkede så meget – her var det Nadia, der fortalte hendes oplevelser omkring det hele. Vi har været veninder i så mange år efterhånden, og jeg synes det var spændende at høre hendes side af det hele. Jeg fik hende til at skrive et indlæg, som i kan læse lige her.

Nå så er jeg tilbage på bloggen Sidst var det jo et lille sjovt indlæg omkring jordens største taber Malene (læs HER). Denne gang er det måske ikke lige så sjovt, men lidt dybere omkring et venskab, der pludselig blev et andet. Jeg husker det, som var det igår, da Malene skrev til mig, at der var noget, hun skulle snakke med mig om. Jeg boede i København, og hun boede hjemme i Aabenraa, så vi var van til at kommunikere over SMS og facebook – og vi ringede kun sammen, hvis der var sket noget virkelig sjovt, eller noget der måske var knap så sjovt. Jeg blev jo meget nysgerrig, og ville have hende til at fortælle med det samme. Det ville hun ikke, for det var ikke noget, der kunne skrives om. Jeg kom med alle mulige gæt, lige fra at hun var blevet til piger, til at hun skulle have lavet bryster. Hun ringede senere på aftenen, og fortalte mig så, at hun skulle være i Paradise Hotel sæson 9. Jeg var målløs!! Den havde jeg aldrig set komme, min bedste veninde siden 3. klasse, skulle nu pludselig være med i et tv-program på TV3, oveni købet et program jeg havde boykottet nogle år forinden! Oveni købet et program, hvor det går ud på at drikke, vise sin krop frem og score (sådan så jeg i hvert fald på det)! Jeg havde ikke så meget at sige, jeg var virkelig rystet, og da vi lagde på, begyndte jeg at tude. Faktisk var jeg den sidste, Malene havde fortalt det til, fordi hun vidste, at jeg ville blive rigtig ked af det. Næste dag prøvede jeg at lufte for hende, at jeg synes, hun skulle genoverveje hendes beslutning, men der var ingen ting at stille op. Hun ville med! Inden vi fik set os om, skulle Malene afsted til Mexico, og jeg kunne slet ikke forstå, hun nu bare tog væk uden telefon eller anden form for kommunikations muligheder. Malene endte jo med at være med i hele sæsonen (næsten da), så det betød, at der gik lang tid, inden jeg hørte noget som helst. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg tænkte på hende hver eneste dag, hun var afsted, og jeg drømte sågar om hende om natten. Jeg gik og havde på fornemmelsen, at hun sikkert fortrød sin deltagelse, og jeg forestillede mig, at hun lå om aftenen og bare ville hjem. Jeg troede slet ikke, det var noget for hende at ‘stå frem’ på den måde. Der begyndte at blive lagt små klip op fra hotellet og de nye deltagere, imens filmningen fandt sted, og da Malene dukkede op, kunne jeg jo godt se, at hun var glad og strålede af selvtillid. Det beroligede mig lidt

Læs med imorgen om tiden, da Malenes sæson skulle vises i tv.

Knus og kram fra N

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vores jul ♡