Om at have en veninde, som er med i Paradise Hotel #1

Om at have en veninde, som er med i Paradise Hotel #2

12436711_10153854298274295_864438800_o

Dette er fortsættelse på mit indlæg igår. Hvis ikke i fik første del med, så kan i læse det lige HER <3
Pludselig en nat i december, skrev Malene en besked fra Facebook. Jeg kunne slet ikke forstå, at der var kontakt! Hun skrev, at hun intet måtte fortælle, men at nu kom hun snart hjem fra Mexico. Det første jeg spurgte hende om, var selvfølgelig om hun havde vundet – hun havde nemlig lovet mig en shoppingtur, hvis hun vandt, men hun fortalte intet. D. 18 december stod jeg så spændt i lufthavnen, og ventede på hun skulle dukke op. Efter en times forsinkelse gik dørerne op, og der strømmede ud med en masse glade unge mennesker, og deriblandt var Malene. Hun var helt forvirret over pludselig at være hjemme i Danmark, hun vidste hverken hvad klokken eller datoen var. Vi fik krammet og krammet og krammet, og så skulle hun med hendes familie hjem. Min Paradise-boykotning ophørte, og i februar begyndte sæson nr. 9 ‘endelig’ i tv’et. Jeg sad troligt hver aften og fulgte med. Jeg kunne SLET IKKE forstå, det var min lille Malle, der pludselig gik rundt i bikini, flirtede med kameraet (og ikke mindst drengene), drak sig fuld og slog sig løs Jeg behøver nok ikke fortælle, hvordan jeg havde det, da hende og Kasper blev kærester og var rigtig glade for hinanden – også i sengen !! Det var alt for mærkeligt at se min veninde på den måde, men det var rart, at hun trods alt var hjemme i Danmark, for vi snakkede nærmest sammen hver dag omkring programmet. Jeg må indrømme, jeg rent faktisk synes, at Malenes sæson, er den bedste og sjoveste, der nogensinde er blevet vist. Jeg gik hen og glædede mig til kl 22 hver aften. Og jeg heppede jo selvfølgelig på Malene! Jeg levede mig helt ind i det. Jeg græd, når Malene var ked af det, og jeg var nok den der grinte højst, når Malene gjorde sjove ting. Der var nogle afsnit, hvor hun sagde eller gjorde ting, som var så Malene-agtige, at jeg græd af grin.

Læs med i imorgen hvor jeg fortæller om tiden under og efter programmet, hvordan jeg pludselig havde en veninde, der blev genkendt på gaden.

Knus og kram N

 

3 kommentarer

 • Cille

  Sæson 9 er og blir den bedste!! Malene har været med til at gøre den sæson til den bedste!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Kååå!

  Sikke et dejligt indlæg! Glæder mig til at læse videre i morgen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Fed idé med de her indlæg.. Ret skægt at høre om, glæder mig til fortsættelserne ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Om at have en veninde, som er med i Paradise Hotel #1