Om at have en veninde, som er med i Paradise Hotel #3

Happy New Year!

nytår1

Lige som sidste år, skulle jeg fejre nytår sammen med min skønne veninde AM. Vi skulle blot være hende og jeg – præcis lige som forrige år. Sidste år var jeg netop flyttet hjem til mine forældre, og jeg var slet ikke i stemning til at fejre nytår. Derfor besluttede vi os for, at vi skulle have en stille og rolig aften – bare AM og jeg. Vi tog op i mine forældres sommerhus, hvor vi lavede lækkert mad, og hyggede os med en masse lækkert vin og hinandens selskab. I år havde vi lagt de samme planer, vi skulle dog bare sidde i min lejlighed her på Amager. AM kom allerede herover aftenen inden, så vi lige kunne få handlet det sidste ind. Vi startede dagen ud med at få pakket nogle af mine de sidste ting ud, da jeg har haft så meget arbejde mellem jul og nytår, at jeg slet ikke havde haft overskud til det. AM var lige verdens bedste veninde, og hjalp mig med nogle af de sidste ting. Så gjorde vi os ellers klar til en stille og rolig aften. Vi havde boblevand på køl, og vi havde bestilt sushi udefra!

nytår2

Maden var super lækker, og vi hyggede os virkelig. Maden slog os dog fuldstændig ud – efter fire hårde dage forinden med mange timers arbejde, så var jeg virkelig udkørt. Jeg var simpelthen så træt, så vi besluttede os for, at der skulle ske et eller andet. Min veninde Nanna bor inde på Vesterbro, så vi besluttede os for at tage derind til klokken slog tolv. Det var også kun på et hængende hår, at vi nåede derind. Jeg var blevet rimelig fuld, så vi missede den første bus, og endte med at måtte løbe op på femte sal – men vi nåede det! Vi skålede i champagne, og jeg fik sågar mit nytårskys…. Af AM, men det var nu ganske udemærket. Efter nogle timer hos Nanna, tog vi videre til en anden fest på Vesterbro. Min nye roomate, Rune, var nemlig afsted med hans kammerat. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke husker så meget af resten af aftenen, men jeg havde det sjovt. Virkelig sjovt! Jeg tror vi var hjemme omkring klokken halv seks, og jeg gik i seng med værelset snurrende omkring mig, men med et kæmpe smil på læben. Jeg havde virkelig en god aften og i det bedste selskab! Det var så skønt med besøg af AM <3
Jeg håber at i havde lige så lækker aften som jeg, og så vil jeg bare ønske jer allesammen et rigtig godt nytår!

nytår3

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Om at have en veninde, som er med i Paradise Hotel #3