Fraklip på bloggen #6

Jeg har ikke været helt ærlig over for jer…

bloggen

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har haft en hård periode, siden jeg flyttede til København. Det skyldtes primært mit nye studie, som både har været krævende og stressende. Oveni det flyttede jeg til en ny, meget stor og fremmed by, som også har taget rigtig meget af min energi. Det hele har været så omvæltende, og jeg har ofte været ved at give op på det hele. Nu er jeg dog færdig med 1 semester (efter min eksamen på tirsdag), og det hjælper altså en hel del. En kæmpe byrde er faldet af mine skuldre – for en kort stund ihvertfald. Samtidig har jeg fået mit eget værelse, som pludselig gør det mere hjemligt for mig her i København. Jeg har dog ikke været helt ærlig over for jer, for der har været endnu en årsag til, at jeg har gået og følt mig rigtig nedtrykt. Jeg mistede en af mine bedste venner, og samtidig min store støttepæl. Når jeg skriver “mistet”, så er han ikke død – men det kunne lige så godt være tilfældet. Det har gjort frygteligt ondt og savnet har været enorm.  Jeg kan ikke gå i detaljer med hvad der præcis er sket, det er en privatsag mellem ham og jeg. Jeg deler det dog med jer, for det har fyldt så meget i min hverdag, men jeg har ikke kunne få ordene ned. Jeg er virkelig dårlig til at give slip på folk, især hvis de har haft en stor betydning for mig. Jeg er helt sikkert ikke ene om at have det sådan, men det er sådan virkelig gået op for mig i løbet af de seneste par måneder. Jeg ved ikke hvorfor, at jeg har så svært ved det, det bunder måske i en manglende tryghed. Jeg skal lære, at det er okay at lade nogle folk gå. Ikke alle er værd at holde fast på, især ikke hvis de gentagende gange sårer mere end de gavner. Jeg har skrevet flere gange herinde på bloggen, at jeg er en person, som ofte giver folk en chance til. Alle mennesker kan begå fejl, og jeg er med den overbevisning, at alle fortjener at få en chance til at bevise, at de virkelig angrer deres fejl. Jeg synes dog bare, at jeg ofte ender med at brænde nallerne igen. Tabet og savnet har taget rigtig hårdt på mig, og det ved de nærmeste omkring mig også. Så dette har været den største årsag til, at jeg har været så fraværende på bloggen. Jeg er en utrolig følsom pige, hvilket jeg er ret træt af nogle gange. Jeg ville ønske, at jeg bare kunne lukke af og give slip – men det har jeg bare så svært ved. Så jeg må acceptere, at jeg nu engang må tage de her ture, hvor jeg ryger helt ned i mit hul.
Jeg har været lidt i tvivl, om jeg skulle dele dette med jer, men jeg forsøger jo at være så ærlig over for jer skønne læsere som muligt. Det er også rart at få det ud, det tog mig bare lang tid at nå hertil <3

Mys M!

6 kommentarer

 • Mia

  Wow! Det så rart at høre der er en der har det som mig! Har det på præcis samme måde. Er en tryghedsnarkoman og når jeg finder tryghed i et andet menneske, giver jeg personen flere chancer selv hvis de dummer sig og sårer mig. Folk kalder mig naiv og dum fordi jeg ikke giver slip på dem, men det er så ufatteligt svært. Jeg elsker dem jo?! Jeg har ogs tit undret mig over, hvorfor det er jeg ikke bare kan give slip og reagere, som andre mennesker, men jeg ved det simpelthen ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det lyder som en meget fin beskrivelse af mig! Nogle mennesker er bare mere følsomme end andre, og jeg tror ikke at vi kan stille så meget op. Jeg vil dog mene, at jeg er blevet en lille bitte smule bedre med alderen – men det er sikkert bare indbildning ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neel

  Er det Jack?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Åhh Malene. Hvis du har brug for en pause, så hold en pause. Lyt til dit hjerte! <3 Det skal nok gå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg kender det alt for godt :/ jeg er også alt for god hjertet hvilket tit bider sig selv bag i og jeg er også en meget følsom pige som tager stort set alt personligt/til mig for mit vedkommende tror jeg at det skyldes alt den mobning jeg har været igennem :( men du er en super sej pige og du kan hvad du vil :) jeg tror i hvert fald på dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak, hvor er du sød! Det er også bare rart at høre, at jeg ikke er ene om at have det sådan her. Jeg er dog ked af at høre at dit skyldes mobning, det må ikke have været en nem tid. Tak for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fraklip på bloggen #6