Jeg har ikke været helt ærlig over for jer...

Jeg er kommet på Happn!

image2

Da jeg blev single, overvejede jeg slet ikke at benytte mig af dating-apps. Jeg synes umiddelbart ikke, at det var noget for mig, da jeg de seneste år jo har været et kendt ansigt, og ikke ønskede at folk skulle kunne genkende mig. Jeg følte mig usikker på, om mændene på sådanne apps ville finde mig interessant udelukkende på baggrund af min deltagelse af Paradise Hotel – eller om de ville vise mig interesse for den jeg er. Da jeg flyttede til København i sommers sagde AM, at jeg var nødt til at prøve app’en Happn. Jeg havde godt hørt om app’en før, men jeg har jo som sagt haft mine bekymringer omkring denne slags apps. Jeg valgte dog at lytte på hende, og jeg hentede app’en gratis ned – nu skulle det have en chance. Jeg oprettede en profil lynhurtigt, og så gik det ellers løs. Hold da op! Til jer som ikke kender til Happn, så går den ud på, at de mænd du passere, lander på din “Home”/startside. Så kan man se en kort beskrivelse af dem, som de selv har skrevet, og hvor man har passeret dem henne. Det er altså ret skægt! Og App’en er super effektiv, især herover i København fordi der er så mange mennesker. Folk der blot kører forbi mit vindue, lander inde på mit “Home”. Så hvis jeg har været ude en hel dag, hvor jeg blandt andet har kørt med offentlig transport igennem hele byen, så er det væltet ind med potentielle fyre. Man kan selvfølgelig sætte nogle valgkriterier som fx alder derinde, så man kan “sortere” lidt i det på forhånd. Hvis man ser en spændende fyr derinde, så kan man give dem et hjerte – hvis hjertet så er gengældt, så har man mulighed for at starte en samtale.  Det jeg synes der er specielt godt ved Happn er, at man altid har noget at starte en samtale med. Man kan jo som sagt se, hvor man har passeret hinanden henne – og det er altså en god og nem måde at starte en samtale på. Happn er som sagt gratis og kan hentes i AppStore. Hvis i har overvejet at tilmelde jer en dating-app, så er den her ihvertfald min anbefalding. Jeg har haft det meget sjovt med den, og hvis man nu passerer en lækker fyr på vejen, men ikke liiiige fik samlet sig modet til at spørge om hans nummer – så kan man jo håbe, at han også har Happn ;-)

happn

Mys M!

 

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Happn

1 kommentar

  • Kamilla :))

    Hej Malene❤️ jeg ved du sikkert har hørt det her mange gange, men jeg vil stadig gerne lige skrive til dig❤️ Jeg er lige nu igang med at se Paradise Hotel sæson 9 igen igen igen og jeg synes både dengang og nu at du er en virkelig fantastisk kvinde. Jeg har fulgt dig på de sociale medier lige siden paradise og jeg elsker at følge med i din hverdag. For dig er jeg nok bare en “fan” lige som alle andre, men jeg ser virkelig op til den måde du er på. Jeg er virkelig ked af at dig og Kasper ikke er sammen mere da i var det sødeste jeg nogensinde har set❤️ Du er et fantastisk menneske, og det kan jeg virkelig se og mærke selvom jeg ikke kender dig personligt. Jeg ville håbe du var min søster eller så noget

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg har ikke været helt ærlig over for jer...