Den hyggeligste restaurant!

Jeg vil på ferie, nu tak!

DSC_0035

Puha hvor er det blevet koldt, og selvom solen har været fremme idag, så drømmer jeg mig stadigvæk ned til sol og varme! Jeg er bestemt ikke en vinter-person, da jeg altid har været enorm kuldskær. Jeg fryser rigtig nemt, så den her årstid er ikke lige noget for mig. Jeg putter mig helst under dynen, og går kun udenfor, hvis det er absolut nødvendigt. En kort tur ned til Fakta kan virke uoverskuelig og uendelig, når der er så koldt! Jeg overvejer stærkt at rejse laaaangt væk, og først komme tilbage, når det har tænkt sig at blive lidt varmere i kære DK! Som jeg har nævnt for jer før, så modtager jeg Secret Escapes nyhedbrev, som konstant lokker mig til at hoppe på det første fly sydpå. Secret Escape er en dealsite, hvor man kan få op til 70% rabat på luksusrejser. Ved at tilmelde sig deres nyhedsbrev, så modtager man alle de lækre nyheder før alle andre! I kan tilmelde jer lige HER <3 De kommer med mange forskellige og spændende tilbud, så de gør det enormt svært at sige nej! Nu begynder skolen snart igen for mit vedkommende, så min ferie må hellere vente lidt – men hvis ikke den her kulde snart forsvinder, så er jeg den der er smuttet!

Mys M!

 

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Secret Escape

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Den hyggeligste restaurant!