Jeg har været rigtig syg #2

Tilbage til hverdagen!

MANDAG

Jeg beklager min sene opdatering, efter min tur på sygehuset i sidste uge, jeg har bare haft en del at se til. Jeg er tilbage i København, studiet er startet igen og jeg har arbejdet i weekenden. Det er hårdt at vende tilbage til hverdagen igen, både efter en lang ferie og halvanden uge med sygdom (læs lige HER). Jeg er simpelthen så træt de her dage! Jeg skal lige tilbage ind i rytmen, og lære at stå op når vækkeuret ringer. Nu er mandag jo heller ikke lige frem noget at juble over – især ikke efter en alt for lang ferie! Mit studie startede egentlig i sidste uge, men jeg var som sagt på sygehuset i jylland sidste tirsdag, så jeg er først startet med undervisning idag. Jeg skulle også direkte på arbejde efter skole, så jeg starter lige på og hårdt igen…
For lige at opdatere jer omkring min tur på sygehuset, så gik det ganske udemærket. Jeg havde jo frygtet, at der sad en sten i min spytkirtel – men det gjorde der heldigvis ikke! De mistænker det dog for at være andre sygdomme, så jeg fik taget en ny blodprøve, og skal derned igen i næste uge for at få svar og til kontrol. Nu vil jeg ikke male fanden på væggen, så jeg håber selvfølgelig bare, at jeg har været rigtig uheldig. Jeg synes virkelig, ar jeg har været rigelig syg, så jeg tør slet ikke at tænke på, hvis jeg skal igennem et længerevarende forløb. Jeg har det meget bedre nu, men jeg er stadigvæk ikke helt på toppen. Jeg mærker smerterne i ny og næ, og da jeg blev scannet i tirsdags, kunne lægen også stadigvæk se noget betændelse flere steder. Nu skal jeg bare give det noget tid, og som sagt til kontrol igen i næste uge. Jeg er også bare frygtelig opmærksom på de mindste symptomer lige nu, for jeg er bange for, at jeg vågner med samme smerte én gang til. Det var mildest talt et helved, så det ønsker jeg ikke at gå igennem igen. Nu håber jeg på det bedste, og I får selvfølgelig en opdatering igen, når jeg har været på sygehuset. Nu prøver jeg at fokusere på mit studie og vende tilbage til hverdagen – som jeg faktisk har savnet.

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg har været rigtig syg #2