Tilbage til hverdagen!

10 ulemper ved at bo i København!

DSC_0063

Selvom København er en skøn by med en masse muligheder, så er jeg altså også stødt på nogle ulemper ved at bo herover. Jeg har samlet en lille liste til jer, og jeg har fundet de 10 største ulemper, som jeg er stødt på, enjoy!

– Takket været de mange brosten herover, så er hælene på flere af mine sko fuldstændig ødelagte! Mine nye fine vagabond støvler, som jeg har købt herover, er allerede hårdt medtaget af de mange brosten. Øv, det er jeg ikke helt tilfreds med!

– Man bliver hurtigt utålmodig. Da jeg lige var flyttet herover, grinte jeg sådan af de mange folk, som løb efter både busser og metroer. Nu må jeg desværre indrømme, at jeg selv er blevet én af dem. Og hvis jeg skal vente i mere end 5 minutter på min metro, så ærger det mig helt vildt. Ja, bare kald mig københavner Mulle ;-)

– Det tager lang tid at komme rundt omkring herover. Da jeg lige var flyttet herover, troede jeg snildt at man lige kunne smutte forbi sine veninder på få minutter – men hvis jeg skal besøge min kusine ude i Rødovre, eller min veninde inde på Vesterbro, som ikke ligger specielt langt væk fra hvor jeg bor, så tager det mig alligevel 45 minutter – det er simpelthen vanvittigt!

– Der er altid mega lang kø i Netto, det er helt utroligt! Man skal virkelig være heldig, hvis der står mindre end fem mand foran én. Og det er HVER gang, at jeg er nede og handle, jeg overdriver virkelig ikke…

– Der er lang vej hjem til min familie. Jeg kan ikke bare lige smutte hjem forbi mine forældre, og få noget lækkert mad eller en god snak – det savner jeg rigtig meget.

– Jeg synes generelt at servicen herover i København er dårligere. Det gælder selvfølgelig ikke alle steder, for jeg har mødt mange imødekommende mennesker – både privat og i servicebranchen, men jeg synes generelt at de fleste restauranter tænker mere på at tjene penge frem for at give en god service.

– Larmen herover er jeg en smule træt af. Det er meget sjælendt, at der er ro – og ro herover indebærer altid lyden af biler. Især fordi jeg bor lige ud til et lyskryds. Jeg sover med ørepropper hver nat, ellers vågner jeg en milliard gange. Til gengæld sætter jeg pludselig pris på ro og stilhed, når jeg er hjemme i jylland.

– Der er mange flere om udbuddet herover – logisk nok når der bor så mange mennesker! Det betyder dog ofte, at de flotte sko eller den fine skjorte er udsolgt i min størrelse. Jeg har sikkert været rigtig uheldig, men det er altså sjælendt, at de løber tør for mine størrelser på Aabenraa gågade.

– Det er virkelig dejligt, at man stort set altid har indkøbsmuligheder herover. Dog er det altså også en farlig ting. Hvis jeg bliver lækker sulten sent om aftenen, så ligger der en kiosk liiiige over på den anden side af vejen – det kræver altså en hvis viljestyrke at stå imod!

– Der er så ufattelige mange trapper herover! Jeg har veninder der bor på henholdsvis fjerde og femte sal, og det er simpelthen en killer at komme derop. Jeg lyder som en forpustet flodhest, inden jeg når deres hoveddør!

Mys M!

2 kommentarer

 • Lotte

  Hej søde Malene.
  Har fulgt med i din blog længe,men første gang jeg kommentere! Jeg flyttede selv fra dejlige Jylland til Kbh sidste sommer, og har haft meget svært ved at falde til. Savner min familie og venner hjemme i Jylland, og syntes generelt bare folk har mere travlt herovre, og nok i sig selv (slet ikke sagt dette er alle københavnere, bare lagt de fleste jeg har mødt) . Har været rigtig ked af det og man kan hurtigt føle sig ensom. Jeg har derfor taget beslutningen om at flytte til Århus igen og har netop fået lejlighed! Håber du er blevet mere glad for Kbh eller afklaret med hvor du skal bo.knus Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Hej Lotte! Jeg har også haft enormt svært ved at falde til herover, og jeg har flere gange overvejet at flytte tilbage til Jylland. Mit studie ligger dog herover, og jeg har meget bedre mulighed for at læse videre herover også, så jeg er nødt til at give det lidt længere tid. Det bliver også bedre med tiden, synes jeg :-) Hvor længe boede du i København?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tilbage til hverdagen!