10 ulemper ved at bo i København!

Om at være single på Valentinsdag…

Valentinsdag
Vi havde Valentinsdag-tema i Stylebox igår med røde læber (snapchat: m.sandgaard)

På Valentinsdag sidste år var jeg uden tvivl frøken negativ, som ikke kunne udstå de mange kærlighedserklæringer rundt omkring på de sociale medier. Jeg var mildest talt ved at brække mig, og dagen skulle vitterlig bare overståes! I år besluttede jeg mig for, at se lidt mere positivt på den her dag, og virkelig unde andre deres lykkelige kærlighedsliv – og det er faktisk gået godt, hvis jeg selv skal sige det. Nu er det jo ikke lige frem en fornøjelse at blive mindet om, at man ikke har en sød kæreste, som man kan blive forkælet af lige netop idag – men det har jeg så heller ikke imorgen, så det gør jo egentlig ikke den store forskel. Selvfølgelig bliver jeg en smule misundelig over de mange opslag på facebook om uendelig kærlighed og lykke, som jeg fik kastet i hovedet lige fra morgenstunden af. Ja selv Snapchat skulle lige minde mig om, at jeg ikke har en kæreste. Derfor har jeg heller ikke været særlig aktiv på de sociale medier i dag – idag er en god dag at holde pause, hvis man er single! Det var heller ikke super fedt at høre min roomate og hans kæreste hygge sig ude i køkkenet her til aften med grin og hjemmelavet sushi, imens jeg samtidig lå inde i min seng med en rugbrødsmad. Jeg har hele ugen haft planlagt, at jeg bare skulle have en stille og rolig søndag med en masse afslapning efter en hård uge – hvilket så egentlig også skyldes, at samtlige af mine veninder herover i København har en kæreste, så jeg var sådan set tvunget til at være alene i aften. At jeg så vågner tidligt i morges med en kæmpe hovedpine, var ikke lige en del af mine jeg-kan-sagtens-være-lykkelig-single-på-valentinsdag planer. Så jeg har ikke ligget under min dyne hele dagen fordi jeg er halv deprimeret pga Valentinsdag – Nej jeg ligger i sengen udelukkende pga min hovedpine. Det er min forklaring, og den holder jeg fast i!
Jeg må dog indrømme, at jeg idag blev mindet om, at selvom jeg ikke har en kæreste, så har jeg til gengæld de mest fantastiske mennesker omkring mig. Jeg er virkelig heldig, og det tager jeg bestemt ikke forgivet! Nu sover jeg snart resten af Valentinsdag væk, og så står jeg op og er lykkelig single igen imorgen. Jeg håber at i allesammen har haft en dejlig dag og aften, uanset i selskab med en kæreste, veninde eller bare jer selv <3

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

10 ulemper ved at bo i København!