Om at være single på Valentinsdag...

Mini Medina?

medina

Jeg er ofte blevet sammenlignet med Medina (mht udseende), hvilket faktisk undrer mig meget. Jeg har aldrig set nogen sammenligning mellem hende og jeg, men jeg tager det da som et stort kompliment. Jeg synes, at Medina er en utrolig smuk kvinde, så jeg tager det da kun som noget positivt, at blive sammenlignet med hende. Det startede nede i Mexico, hvor jeg en dag lå på poolkanten. Kasper og Stolle satte sig over for mig, og pludselig kigger de bare så mærkeligt på mig. Lige som jeg lå der på kanten af poolen, lignede jeg åbenbart Medina. Jeg grinte virkelig af det, og kunne slet ikke se sammenligningen – men der var flere fra hotellet, som var enige med dem. Da programmet så kørte i fjernsynet, var der pludselig flere der begyndte at kommentere på det på både facebook og andre medier. Jeg synes altså det er lidt sjovt, for jeg har aldrig hørt det før – og mine tætte veninder og familie kan altså heller ikke se det! Da jeg var til julefrokost med klassen her i december, mødte en veninde fra studiet og jeg en mand i metroen på vej hjem. Han begyndte højlydt at kalde mig for “Mini Medina”, og snakkede hele vejen hjem om hvor meget vi mindede om hinanden. Jeg ved aldrig helt hvordan jeg skal reagere – altså jeg tager det jo som et kompliment, for Medina er som sagt en smuk og inspirerende kvinde i mine øjne. Jeg havde faktisk glemt lidt om Medina sammenligningerne, indtil jeg forleden dag var i 7/11. Ekspedienten kiggede overraskende på mig og udbrød “Gud hvor du ligner Medina, det er ikke dig vel?”. Jeg måtte desværre skuffe hende, men hendes reaktion fik mig nu alligevel til at grine. Hvad synes i? Ligner jeg Medina? ;-)

Mys M!

4 kommentarer

 • Catrine løje

  Jeg tænkte også ofte på det, da sæsonen rullede over skærmen. Jeg synes bare, at I minder utroligt meget om hinanden :-) ( positivt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg kan godt se lighederne, men lige frem mini medina synes jeg er et stretch :-D jeg synes dog I begge er fantastisk smukke på hver jeres måde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg synes heller ikke, at du ligner Medina. Jeg synes Medina er ALT for tynd! Du har en virkelig flot figur – og er super smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Du ligner hinde meget på munden og ansigts formen
  Du er virkelig smuk og serber meget op til dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Om at være single på Valentinsdag...