Mini Medina?

Gode studierabatter og billig forsikring!

fors

Jeg har i samarbejde med ISIC (International Student Identity Card), fået lov til at tilbyde jer nogle lækre rabatter som studerende – og hvis der er noget jeg elsker som studerende, så er det de mange rabatter der følger med. Nu er det jo ikke nogen hemmelighed, at det kan være hårdt at leve på SU, så jeg sætter virkelig pris på studierabatter og gode tilbud til studerende. Først og fremmest kan jeg lige fortælle jer kort, at ISIC er et internationalt studiekort, som giver dig super lækre rabatter på alt fra Apple til fitness – både i Danmark og i udlandet. I kan se en liste over de mange rabatter lige HER. Hvis man vælger at tegne en ISIC forsikring får man studiekortet gratis og dermed adgang til over 40.000 studierabatter – man får altså både en god studieforsikring, med de samme gode fordele, som andre forsikringsselskaber tilbyder + virkelig gode studierabatter. Det er utrolig vigtigt med en god forskring, også som studerende! Jeg fik min første forsikring, da jeg flyttede hjemmefra for første gang – det fik jeg pænt påduttet af mine kære forældre. Jeg forstod ikke helt nødvendigheden af det den gang, primært fordi jeg var så ung, men det gør jeg nu. Hvis krisen pludselig rammer, at man får stjålet sin pung eller spilder vand udover hele ens computer, så er det altså svært at erstatte de ting, når man er på SU. Jeg finder en stor tryghed i at have en god forsikring, for hvis uheldet er ude, så er man sikret. Det er også derfor, at jeg vælger at dele det her med jer, så i kan få den samme tryghed som mig. Det gode ved denne forsikring er især, at den er lavet af studerende til studerende, så man er forsikret på de helt rigtige områder. ISIC tilbyder to forskellige forsikringer; ISIC Care til 150 kroner i måneden og ISIC Care+, som koster 250 kroner i måneden – så kan man selv vælge, hvor meget man ønsker at dække sig selv ind.
Jeg har lige nu været så heldig, at jeg kan tilbyde jer et gratis studiekort til en værdi af 185 kroner, hvis du bestiller en af deres forsikringer inden 29. februar 2016. I skal blot gå ind HER og bruge rabatkoden: Care!S!C2. I kan desuden besøge deres Facebookside og læse meget mere <3

Mys M!

 

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med ISIC

4 kommentarer

 • Anonym

  Gælder det kun på Sjælland eller hele Danmark? – nærmere betegnet også her i Nordjylland ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg forstår ikke helt dit spørgsmål? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Skal man ikke være under uddannelse for at være “berettiget” et studiekort?
  Hvis ja, så får alle under uddannelse da et gratis? Det gjorde jeg i hvertfald på sygeplejestudiet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jo du skal være under uddannelse for at kunne købe dette kort :-) Forskellen på dette studiekort og et almindelig er, at ISIC har lavet en del private aftaler med mange af virksomhederne – også i udlandet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mini Medina?