Gode studierabatter og billig forsikring!

Dem hepper jeg på i x-factor!

xxfactor

Jeg sidder trofast og ser X Factor hver fredag, og jeg er fan! Jeg har ikke altid fulgt hundrede procent med, men i år gør jeg. Det er også nærmest blevet fast tradition, at jeg tager ud til min kusine og hendes kæreste i Rødovre og ser det. Så hygger vi med mega lækker aftensmad, guf og X Factor. Jeg skal også derud igen i aften, og det er virkelig ugens højdepunkt – Ja jeg er single og en hårdtarbejde studerende, så X Factor er min uges højdepunkt… Jeg er generelt stor fan af alle deltagerne, der kom med i Live Shows i år. Jeg synes der er stort potentiale hos mange af dem, og jeg tror at konkurrencen bliver stor senere hen. Jeg har en favorit i alle tre kategorier, som jeg lige vil dele med jer. Så må vi jo se, om I er enige med mig ;-)

xfactor1

I voksenkategorien er jeg helt klart fan af Andrew Murray. Jeg synes, at han er skide sej! Jeg forelskede mig fuldstændig i hans stemme til Five Chair Challenge, hold nu op hvor er han vild! Jeg synes lidt, at han lyder som forsangeren fra Guns N’ Roses, og jeg har altid været en smule fan af den genre. Jeg blev lykkelig da Blachmann sendte ham videre til Live Shows, så jeg fik muligheden for at se mere til ham. Og så elsker jeg desuden, at han hundrede procent er sig selv, og fuldstændig er ligeglad med, hvad andre tænker om ham.

xfactor2

Hos de unge finalister er jeg helt forelsket i Reems stemme, hun synger jo vanvittigt! Det er virkelig længe siden, at jeg har hørt så vild en stemme. Jeg er helt sikker på, at hun nok skal nå rigtig langt – hvis ikke helt til finalen. Jeg ser frem til at høre hende synge hver fredag, jeg sidder ofte med kuldegysninger og tårer i øjene. Hun synger virkelig dybt, og hun fremkalder bare alle ens følelser.

xfactor3

Når det kommer til grupperne, så er jeg faktisk lidt splittet. Jeg hælder både til Embrace og Clifforth og Hein – men hvis jeg skal vælge én, så vil det nok blive Embrace, for de synger bare dét bedre. Jeg elsker historien bag Clifforth og Hein, og så elsker jeg at så deres hårde ydre skjuler deres følsomme indre. Det er jo to dejlige mænd, og de synger også godt – men Embrace har bare et naturtalent, i følge mig, som man altså ikke kan løbe fra.

Hvem er jeres favortitter i år? :-)

Mys M!

3 kommentarer

 • Josefine

  Jeg stemmer på reem hun har en mega god stemme hun synger for vildt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Reem

  Meg elsker at læse din blog😄😄😄❤️❤️❤️💕💕💕😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Jeg stemmer på Mads fra de unge jeg syntes han synger vildt godt og så er han jo også ret pæn….. KH Frida

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gode studierabatter og billig forsikring!