Dem hepper jeg på i x-factor!

Jeg er ikke bleg for at indrømme det…

DSC_0037
(Kjole er fra Trendday.dk)

Ja nu siger jeg det bare… Det som vi (næsten) allesammen gør, men som vi alligevel ikke helt ønsker at stå ved: Jeg stalker mega meget på de sociale medier! Nogen gange tager det fuldstændig overhånd, så jeg faktisk bliver overrasket over, hvilken instagramprofil jeg pludselig ender inde på. Det starter stille og uskyldigt ud med en venindes veninde, som har en nuttet bror, som har været ude og rejse, og på rejsen mødte han en pige, som ligner en jeg kender, men det gør jeg egentlig ikke, men hun har en fed taske, hvis mærke også laver fede jakker, som en super flot model har på – og ja, efter adskillelige af minutter er jeg pludselig i gang med at stalke en eller anden super flot model fra Brasilien (som btw kun resulterer i et alt for lavt selvværd!). Alt det stalkeri fik mig til at tænke på, hvordan andre mon egentlig ser mig, når de kigger på mine sociale medier? Nu sad jeg her forleden dag og kiggede billeder inde på “udforsk” på instagram – hvilket jo igen kun resulterede i ovenstående længerevarende stalkeri scenarie. Jeg brugte oceaner af tid på at kigge på en lang række af smukke kvinders instagram profiler, og jeg blev fuldstændig betaget af deres mange skønne billeder. Da jeg så klikkede ind på min egen profil igen, blev jeg ærlig talt helt skuffet. Øv hvor er mine billeder da bare ens og kedelige! Så slog det mig; Gad vide hvordan andre ser mig? Om nogle piger også sidder og kigger mine billeder interesseret igennem, finder inspiration og synes at min profil er spændende? Det er jo et eller andet sted derfor, at vi allesammen gør det. Vi er allesammen så aktive på de sociale medier, og vi ønsker et eller andet sted den samme opmærksomhed og bekræftigelse. Men det er en længere debat, som jeg nok hellere må uddybe en anden god gang ;-) Men nu stod jeg ved det – Ja, jeg er en mega stalker!

Mys M!

2 kommentarer

  • Så god indlæg skat! Desværre ja.. Men vi piner os selv.. Perfekte billeder er tit facade.. You know what i mean. Du er smuk og dejlig, som du er <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dem hepper jeg på i x-factor!