Jeg er ikke bleg for at indrømme det...

My new dress ♡

image1-2image2-6image2-2

Jeg har lige modtaget denne fine kjole fra Shiny.dk. Jeg bestilte den i sidste uge, og fik den tilsendt til mine forældres adresse, så jeg kunne få den hurtigst mulig. Jeg faldt for den lige med det samme primært pga de mange detaljer og den passende længde – den er hverken for kort eller lang. Derfor kan den også bruges i forskellige sammenhænge, enten til en familie fødselsdag med en fin blazer udenover, eller en tur i byen med mine veninder. Kjolen kan købes lige HER <3
De har rigtig mange fine ting inde hos Shiny.dk, især deres store udvalg af sorte kjoler! Jeg har fundet nogle af mine favorit “Black Dresses” som i kan se herunder samt links. Men jeg anbefaler at I tager et kig på deres hjemmeside, da de har et stort udvalg af både kjoler og hverdagstøj!

shiny

Nr.1 / Nr.2 / Nr.3 / Nr.4 / Nr.5 / Nr.6 / Nr.7 / Nr.8

Mys M!

 

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Shiny.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er ikke bleg for at indrømme det...