My new dress ♡

Når det ikke går som planlagt…

sølv1

Mine kære forældre havde sølvbryllup igår, og søs og jeg havde planlagt en lille overraskelse til dem. Det gik dog ikke helt som planlagt, for at sige det mildt. Mine forældre har ikke planlagt en kæmpe fest i anledningen, for de har i stedet besluttet sig for, at vi tager ud og rejser til sommer – det skal i nok høre meget mere om! Derfor var der heller ikke mange som egentlig vidste, at de faktisk havde sølvbryllup igår. Vi havde aftalt, at vi ikke ville gøre noget vildt ud af selve dagen, og i stedet kunne de to bare nyde dagen sammen. Jeg havde dog aftalt med nogle af min mors veninder, at de ville sætte noget fint pynt ude foran deres dør, så de kunne vågne op til en lille overraskelse. Jeg blev så kontaktet af en kollega fra både min fars og mors arbejde, som gerne ville komme med morgenmad, så de kunne få en lille fejring. Jeg synes egentlig det var en fin idé, og ihverfald ikke noget som mine forældre havde forventet. Jeg besluttede mig så for at tage hjem dagen inden, så jeg kunne hjælpe min søs om morgenen. Mine forældre blev så overrasket, da jeg stod i døren – den havde de slet ikke set komme! Det var virkelig guld værd, at se deres reaktion. Vi havde en super hyggelig aften, og jeg nød de få timer vi havde sammen. Onsdag morgen stod søs og jeg mega tidligt op, fik dækket et fint bord til 14 mand, og hentet kage ved bageren. Mine forældre var noget chokeret, da de stod op til sådan et stort bord, og undrede sig meget over hvem der ville komme – der var jo ikke rigtig nogen som vidste det. Vi havde aftalt at gæsterne skulle komme klokken halv otte, og vi undrede os lidt over, at de ikke dukkede op til tiden. Efter lidt tid ringede min fars kollega så til mig, som det første siger: “Jamen er I ikke i sommerhuset?” – Der stod så 10 mand ved vores sommerhus i Frederecia, imens vi stod med pyntet bord hjemme i Rødekro. Så kan man vidst tale om en kommunikationsfejl! Det lykkedes dog til sidst, da de kørte den lange vej tilbage og ovveraskede med sang og rundstykker. Vi fik bare morgenmad lidt senere end forventet, og vi var lige som nødt til at tilstå over for mine forældre, hvad det var der foregik – så overraskelsen gik jo lidt i stykker, men det var vellykket til sidst. Jeg tog allerede tilbage til København efter morgenmaden, da jeg ikke lige kunne gå glip af min skole. Det var virkelig dejligt at overraske dem, og ser de ikke bare skønne ud? Især i deres fine træsko! Jeg er ihvertfald meget stolte af dem <3

sølv2

Mys M!

6 kommentarer

 • Josefine

  Hej Malene… Du er så smuk og jeg beundre dig så meget..❤️ Jeg har lige siddet og set alle de opslag du har lagt op på din blog, Facebook, insta osv.. Og du er så sød og fantastisk se på… Da du var med i paradise hotel, så jeg ikke sæsonen, og det er jeg virkelig ked af det over… Jeg var 9-10 år der… Så der tror jeg ikke at jeg måtte se det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak for de søde komplimenter <3
   Jeg er til gengæld rigtig glad for at høre, at du ikke fik lov til at følge med, for du var da alt for ung til at se det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Shit du ligner din mor. Rigtig kønt ansigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det er du ikke den første der siger :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • melisa

  Stort tillykke med dine forældres sølvbryllup. Jeg vil lige høre hvor de fine hjerte – blomster er fra? jeg skal selv bruge noget lignede :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Mange tak! Det var mine mors veninder der stod for pynten, så det ved jeg desværre ikke :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My new dress ♡