Bagsiden af at være blogger!

Skal jeg se den nye sæson af PH?

61422_10151304837812389_1186103766_n

Dette billede florerede over alt på Facebook for tre år siden, og nu er det igen nogle andres tur. Siden jeg deltog i Paradise Hotel, har jeg ofte fået spørgsmålet, om jeg har set de efterfølgende sæsoner. Og nej, det har jeg ikke. Året lige efter vores sæson synes jeg, at det var alt for mærkeligt. Jeg havde et eller andet sted ejerfornemmelse, og jeg havde enormt svært ved, at nogle andre pludselig skulle tage over. Vi havde fået ufattelig meget opmærksomhed under vores sæson, og nu var det pludselig nogle andre, som skulle i fokus. Jeg var egentlig træt af alt den opmærksomhed, og at blive sat i sammenhæng med Paradise Hotel hele tiden, men det var stadigvæk meget mærkeligt for mig. De nye deltagere skulle heldigvis ikke være på “vores” hotel, men jeg havde slet ikke lysten til at se det. Jeg tror, at jeg så den første uge, og så droppede jeg det igen. Jeg har ellers altid trofast fuldt med hvert år siden det startede, men det var bare ikke det samme, efter jeg selv havde deltaget.
Sidste år havde jeg det stadigvæk lidt på samme måde, men jeg fulgte dog alligevel lidt med. Det er bare meget specielt, når man ved hvordan tingene foregår bagom det hele. Samtidig bliver man lidt en del af en “Reality verden”, så jeg vidste på forhånd hvem der vandt. Jeg har også hørt rygter igen i år, så spændingen er lidt forsvundet. Det er egentlig utroligt, at de nye deltagere ikke kan gå stille med dørene, og holde på en hemmelighed. Vi var meget hemmelighedsfulde i vores sæson, og ikke engang alle deltagere fra vores sæson, vidste hvem der vandt. Anna røg jo ud inden finalden, og hun forsøgte længe at lokke vinderen ud af mig, men det lykkedes hende ikke! Jeg fortalte det kun til min nærmeste familie, for vi havde skrevet under på, at vi ikke måtte sige det til nogen – og det respekterede jeg. Men inden jeg hørte rygter om den nye sæson, var jeg ellers ikke afvisende over for, at jeg måske skulle følge med i år. Jeg har dog så meget at se til med både studie og arbejde, så jeg tror simpelthen ikke, at jeg har overskuddet til at sidde og følge med hver aften kl.22. Jeg får nok set et par afsnit, men jeg bliver ikke en trofast seer – og slet ikke nu, hvor spændingen også er ødelagt for mig.

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bagsiden af at være blogger!