Få samme stil som Sarah Jessica Parker!

Når stalking går galt!

stalk1 (1)

Jeg kan ærligt ikke huske, hvornår jeg sidst har følt mig så ydmyget! Jeg er så flov, at det gør helt ondt indeni. For ikke så lang tid siden skrev jeg et indlæg, hvor jeg ærligt indrømmede over for jer, at jeg stalkede meget på de sociale medier. Hvis ikke I fik det læst, så kan I læse det lige HER. Jeg er heller ikke bleg for at indrømme det, for vi gør det allesammen, og det er jo også et eller andet sted det Facebook er til for. Idag oplevede jeg så bare lige det værste, man som stalker kan – ihvertfald hvis man ikke vil opdages! Ej det er så pinligt, at jeg næsten ikke kan få mig selv til at sige det… Jeg har en tendens til at dvæle lidt ved fortiden, og jeg stalker gerne mine gamle flammer og deres nye kærester. Jeg skal da ind og se, om de har det godt, om der er sket noget nyt, eller om de (mirakuløst) er gået fra hinanden. Jeg stalker især hvis jeg er fuld, eller ikke har andet at give mig til. I dag har jeg ligget hjemme hele dagen pga en træls migræne, så jeg tog lige en tur rundt på diverse facebookprofiler. Jeg lander så inde på en profil, som jeg har stalket rimelig mange gange efterhånden, og det ser egentlig meget kedeligt ud – der er ikke sket noget nyt siden sidst, og der er absolut ingen lækker sladder at grave frem. Jeg ser så pludselig noget til min store skræk, og mit hjerte stopper seriøst med at slå et sekund. Jeg har sendt profilen en venneanmodning! You have got to be shit***g me! Det er bare lige præcis dét, der ikke måtte ske! Det er virkelig længe siden, at jeg har været inde på denne profil, så jeg tør slet ikke at tænke på, hvor længe den venneanmodning har været der – og slet ikke hvor meget vedkommende har grint af mig. Hvorfor i al verden er det også muligt at sende en venneanmodning, uden at Facebook lige advarer én. “Er du sikker på at du vil sende den her anmodning, og ydmyge dig selv fuldstændig?” Den knap mangler altså! Ej hvor er det flovt, jeg er blevet busted godt og grundigt! Jeg ringede til Anna lige med det samme, og hun flækkede fuldstændig af grin. Jeg ved heller ikke om jeg skal grine eller græde, men jeg føler mig ihvertfald ydmyget! Som Anna også sagde, det sker seriøst kun for os sådan noget. Jeg er hermed afsløret, og der er absolut ingenting jeg kan gøre ved det. Det må være nogle fra de højere magter, som prøver at fortælle mig, at jeg skal lade min fortid ligge og fokusere en smule mere på fremtiden. Hentydningen er modtaget, tak!

Mys M!

13 kommentarer

 • Jonas

  Den samme pige har jeg haft i hovedet og stadig har det. Jeg har konstant lyst til at stalke. Det er frygteligt
  Det er også sket for mig. Det var en periode hvor vi igen havde kontakt, men jeg ikke ville forhaste mig og være venner på facebook. Jeg nåede at trække anmodningen tilbage med det sammen, men hun havde fået besked om det og spurgte senere på dagen hvad det var jeg havde lavet for det kunne hun vidst ikke se.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hansen

  Haha bliver simpelthen nødt til at smide en kommentar!! Jeg har lige gjort PRÆCIS det samme!! Tror at den anmodning har stået der i nogle timer – men aner det ikke! Det værste er uvisheden om hvor lang tid den skide anmodning har stået der!! Det er så mega ydmygende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Godt at jeg ikke er den eneste! :-P Bliver helt glad for at høre, at andre også dummer sig på samme måde, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claire

  Hey Malene. Kunne du ikke tænke dig at skrive et indlæg om, hvor meget du er kommet over dit breakup nu? Var en af dem, der skrev en opmuntrende kommentar til dig dengang, og nu står jeg i samme situation som du gjorde. Kunne godt have brug for en stærk “jeg er kommet videre” historie.. Bare for at blive mindet om, at det hele nok skal gå <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg er i gang med at lave et indlæg, som jeg håber kan give dig lidt opmuntring! Jeg sender dig en masse tanker <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha ja, sådan noget er virkelig pinligt :p Men mon ikke også han/hun stalker dig? I så fald kunne det godt gå hen og blive ret akavet, hvis vedkommende læser dette indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Haha ja det kan der selvfølgelig være noget om. Jeg føler mig bare så ydmyget i forvejen, så det kan ikke rigtig blive værre :-P Så kom der da et sjovt indlæg ud af det i stedet for!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Hvis jeg kommer til at sende en venne anmodning når jeg stakler, så blokere jeg personen med det samme så de ikke kan finde mig! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Kender det alt for godt! Gjorde det med min flirts ekskæreste, det var ikke lige det fedeste da jeg som dig opdagede at jeg havde sendt en venneanmodning..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Nej det er altså virkelig pinligt! Sikke en brøler, men godt jeg ikke er den eneste ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg likede engang et profilbillede ved et uheld på en, jeg stalkede der har de der helt åbne profiler. Fuck, jeg opdagede det først gangen efter. Jeg har også engang prøvet at jeg stalkede en, jeg kendte og havnede på en helt vildt random profil kun for at finde ud af, at det var en jeg havde stalket før…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det alt for godt! Jeg ved ikke om, det er en trøst, men jeg tror altså, at ham, du stalker, tænker meget mindre over det, end du gør. Sådan er det altid :-)

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg håber inderligt at du har ret, for jeg er ved at dø af ydmyghed!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Få samme stil som Sarah Jessica Parker!