10 gode råd til en jobsamtale

Vin på en hverdag!

Jeg havde tidligere på ugen min månedlige sushi date med min veninde Nadia, hvor vi tog ind på Karma Sushi, som ligger lige inde ved Kongens Nytorv. Som jeg har sagt før, så er det simpelthen den lækreste sushi restaurant – og jeg har prøvet en del efterhånden, men ingen slår det her. Deres stykker er bare lige dét bedre, og det er virkelig alle pengene værd. Der er også altid mange mennesker på Karma Sushi, så det er virkelig et eftertragtet sted. Vi kom desværre ikke afsted i sidste måned, da vi begge to har haft rigtig travlt, og så har vi begge to holdt ferie – dog i hver vores uge, så vi kunne slet ikke få det til at passe. Nu kom vi endelig afsted i mandags, og det var virkelig tiltrængt! Og på trods af at det var på en hverdag, så skulle der selvfølgelig et glas vin til. Da jeg var yngre, rørte jeg kun alkohol i weekenden. Desuden drak jeg det også udelukkende for at blive fuld, og altid inden en bytur. Nu kan jeg virkelig nyde et glas vin – jeg føler mig helt voksen! De har også de lækreste drinks på Karma, men jeg skulle tidligt op i skole dagen efter, så det må vente til næste gang, hæhæ. Vi havde en dejlig aften, og jeg er så taknemlig for, at vi holder fast i vores venskab trods en travl hver dag. Det med at bevare et venskab, kommer der meget mere om på bloggen imorgen!

sushi1
sushi2sushi 3

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

10 gode råd til en jobsamtale