Hvordan bevarer man sine venskaber?

Få den perfekte mås!

DSC_0014DSC_0015
røv2

Så fik jeg endelig mine bukser fra Fitfashion.dk, og jeg er utrolig glad og imponeret over dem! Jeg havde set disse bukser rundt omkring på de sociale medier, og jeg troede altså lidt, at det var for godt til at være sandt. Da jeg så modtog min egne, blev jeg virkelig overrasket over, hvor godt de egentlig sidder! Det er med hjælp af deres WR.UP teknik, at de former ens mås helt perfekt! De får min mås til at se mere fyldig og rund ud, og ja den ser bare bedre ud i de her bukser. De giver lige rumpen et løft og fremhæver ens former på en positiv måde. Der findes flere forskellige bukser og kollektiorne derinde, og jeg har valgt dem fra deres WR.UP Basic kollektion, som fungerer lidt mere som leggins – altså de er lavet af bomuld og sidder virkelig tæt til kroppen. De er virkelig behagelige at have på, for selvom de sidder meget tæt til kroppen, så strammer de slet ikke. Jeg har bestilt mine i en størrelse M, da de er en smule små i størrelserne. Hvis du ligger i mellem to størrelser, er det ihvertfald vigtigt, at du vælger dem i den største størrelse. Hvis i benytter jer af rabatkoden MALENE10, kan I lige nu få 10% rabat på jeres køb! Jeg kan ihvertfald varmt anbefale dem, jeg er meget glade for mine! Min model kan købes lige HER <3

Mys M!

 

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Fitfashion.dk

3 kommentarer

 • Tanni

  Jeg har også købt et par og som du selv siger de sidder perfekt og måsen får et løft og så er de bare behagelige at havde på

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Ja de er skønne! Jeg er så glad for mine :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine! Dem må jeg have fingrene i :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvordan bevarer man sine venskaber?