Få den perfekte mås!

Bloggen fylder 1 år!

føds

I dag har bloggen fødselsdag, hurraaaa! Det er præcis ét år siden at bloggen åbnede, og jeg udgav mit allerførste indlæg. Læs eller genlæs det lige HER <3 Jeg kan huske hvor meget jeg havde glædet mig til at åbne bloggen, og nu have muligheden for at dele min hverdag og tanker med jer. Det blev også en stor del af min hverdag ret hurtigt, og jeg lagde utrolig mange timers arbejde i det. Jeg synes det er helt surrealistisk, at jeg allerede har haft bloggen i et år. Der er sket meget på det år – også en smule på udseendet, som det kan ses på de to billeder ;-) Jeg har forsøgt at dele alle mine oplevelser med jer, og det har både været grænseoverskridende og befriende for mig. I har været igennem mig med alt fra kærestesorger, til jeg tog det store skridt, og valgte at flytte til København, for at starte på en frisk. Beslutningen om København har resulteret i både op- og nedture, og I har været med hele vejen. Jeg fortryder ikke et sekund, at jeg valgte at starte min egen blog. Jeg har fået så mange oplevelser med – både positive og negative. Jeg har samtidig lært rigtig meget, og jeg er vokset utrolig meget som person i løbet af det seneste år. Jeg har i perioder skrevet rigtig mange indlæg, og i andre perioder har der til gengæld været helt stille. Jeg vil gerne takke alle jer, som har fulgt trofast med hele vejen. Tak for al den støtte som i giver! Det betyder meget mere, end i nogensinde kan forestille jer! Uden jer ville min blog jo være ingenting <3

Mys M!

 

 

5 kommentarer

 • Frederikke

  Tillykke med 1 årsdagen for din blog! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Du er et af de smukkeste mennesker jeg kender! Er glad for du gider dele din hverdag med os:-) sender en masse kram og kærlighed til dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Syntes det er spændene at følge med i dit liv og høre om alle de ting der sker. Syntes at det er fedt du vælger at være hudløst ærlig omkring alle de ting som foregår i dit liv. Tak for din ærlighed, den er virkelig med til at gøre din blog helt personlig og helt igennem fantastisk! Ser frem til en hel del flere blog indlæg fra dig! ❤️ Hav en dejlig påske 🐣

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak! Det er altid dejlig med positiv respons på det man laver :-) Rigtig god påske til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Få den perfekte mås!