Hvad er det egentlig jeg studerer?

Kærestesorger: Det bliver bedre!

DSC_0109

Jeg modtog en besked forleden dag, fra en meget såret læser. Hun havde for lang tid siden læst om mit brud med Kasper, og havde dengang sendt mig en opmuntrende besked.  Hun skrev nu til mig, fordi hun selv stod i lignende situation, og havde nu selv brug for at høre, at det ville blive bedre. Jeg satte meget pris på alle de beskeder, som jeg modtog den gang. De betød så ufattelig meget for mig i en hård tid, så nu er det på tide, at jeg giver lidt igen.

Jeg er kommet om på den anden side, og jeg kan derfor garantere alle jer, som sidder med et knust hjerte lige nu, at det bliver bedre! Det tager bare rigtig lang tid – og det gjorde det også for mig. Det er vigtigt at man giver det tid, og tager én dag af gangen. Det er okay at have ondt og være ked af det. Det er også okay at græde hver dag, det gjorde jeg selv i en længere periode. Jeg var knust, og alt i min krop gjorde ondt. Jeg skrev et indlæg kort efter bruddet (læs lige HER), og jeg havde det rigtig skidt på daværende tidspunkt. Det gør faktisk helt ondt på mig at læse det indlæg nu, for jeg kan mærke smerten endnu, og det var nok den hårdeste tid i mit liv. Jeg husker den ødelæggende smerte jeg vågnede op til i rigtig lang tid, og jeg sender en masse tanker til alle jer, som går igennem det her lige nu!

Det er svært at skrive en masse opmuntrende, for når man er i øjeblikket, er der virkelig ikke meget der hjælper. Første skridt er at man accepterer situationen. Man skal indstille sig selv på, at nu skal man give slip og kigge fremad. Hvis man bliver ved med at holde fast i fortiden, så forlænger det kun processen. Jeg er personligt ikke god til at give slip på folk, tværtimod, men jeg har lært, at det er man nødt til nogen gange. Når man har accepteret situationen, så handler det om at give det tid. Det er et ubrugeligt råd, jeg ved det godt, men det er det bedste der findes. Dernæst handler det om at komme lettest om på den anden side og fordrive tiden, med nogle af de ting som gør dig glad, og får dig til at smile og sætte pris på hverdagen igen. Jeg fandt nogle små ting, som gjorde det lidt lettere for mig, at komme igennem dagen. Jeg skrev et indlæg, i håb om at det også kunne hjælpe jer. Læs det lige HER <3

Jeg kan ikke love jer, at I pludselig vågner op en dag og har det godt igen – men en dag gør det pludselig ikke så ondt længere. Og når man er færdig med at ligge under dynen og græde ud, så begynder ens liv stille og roligt igen. Jeg fokuserede meget på min flytning til København og mit nye studie, så pludselig drejede mit liv sig ikke om kærestesorger mere. Det er svært at sige, hvor lang tid jeg gik med kærestesorger, og det er så forskelligt fra person til person. Men jeg lover jer, at det bliver bedre, for det gør det!

Mys M!

7 kommentarer

 • Claire

  Tusind tak, Malene! Det var lige hvad jeg havde brug for. Det er svært, føles som et dødsfald at skulle give slip på personen og de følelser man har for ham. Men det hjælper rigtig meget lige at blive mindet om, at der er andre der har været i samme situation, som har det meget bedre i dag. Det giver et håb og en tro om, at det også nok skal blive bedre for mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Snakker du stadigvæk med Kasper Altså som venner?:) håber ikke det er for personligt et spørgsmål:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det er helt i orden at du spørger. Men nej, vi har ingen kontakt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • CMSEJ

  Du beskriver det så fint – tak! <3
  Jeg var der selv for 2 år siden. Jeg blev i troen om, at vi nok skulle finde sammen igen (som de mange andre gange, vi gjorde førhen!)
  Men det gjorde vi ikke, og det forlængede bare smerten. Puha, det var hårdt! Jeg holdte på et tidspunkt alle mine tanker og tårer tilbage i nogle dage – som resulterede i et angstanfald, midt i personalerummet på arbejdet. Siden har jeg ikke holdt nogle følelser tilbage! Det er så vigtigt at få det ud.
  3 måneder gik der, før jeg vågnede op uden den tomme fornemmelse, og var faktisk oprigtigt glad.
  I dag er jeg glad for den "oplevelse", jeg vil ikke have været den foruden. Nu ved jeg, hvor stærk jeg er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Ja man forlænger nemlig smerten, hvis man bliver ved med at holde fast i et håb, man er simpelthen nødt til at give slip hurtigst mulig. Og ja, det er enorm vigtigt, at man får snakket om det, så man ikke pludselig bryder sammen. Jeg er glad for, at du er kommet godt om på den anden side <3 og ja, man lærer meget om sig selv, når man går igennem sådan en krise.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Har selv lige fået afsluttet et forhold. Og selvfølgelig er det svært at finde glæden hele tiden. Men det at man har sine venner. Betyder så meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad er det egentlig jeg studerer?