Jeg støtter ikke altid mine veninder...

Mine øjenvipper ♡

øjenvipper
(Følg mig på Snapchat: m.sandgaard)

Jeg har fået rigtig mange spørgsmål angående mine øjenvipper, så nu besluttede jeg mig endelig for, at lave et indlæg til jer. Jeg beklager ventetiden, men det har været lidt svært at svare på de mange spørgsmål, for jeg har brugt mange forskellige øjenvipper i årenes løb. I begyndelsen brugte jeg meget naturlige vipper, og med årene blev de så mere voldsomme – mere vil have mere! Jeg startede med at bruge falske øjenvipper, da jeg rejste til Mexico for at deltage i Paradise Hotel. Det var dejlig nemt og hurtigt, og efter tre måneder med vipper hver dag, blev jeg pludselig afhængig af at have dem på. Jeg synes mine øjne ser helt små ud nu, hvis ikke jeg har mine vipper på. Jeg bruger dem dagligt – med mindre jeg selvfølgelig ikke har make-up på.

Jeg har fundet nogle vipper nu, som jeg er meget glade for, og som jeg også får meget ros for. De er købt inde på www.fashiongirl.dk, og jeg bruger dem der har nummer 920. Jeg elsker de her vipper, fordi de ikke ser overdrevet falske ud. De er meget lange, så de ser selvfølgelig ikke helt naturlige ud, men de er mere naturlige end mange af dem jeg hidtil har brugt. Jeg klipper altid et lille stykke af vipperne (uanset mærke), da de altid er lidt for lange til mig. Der er lim med i pakken, men jeg bruger altid min øjenvippe-lim fra Depend, som kan købes i Matas. Jeg genbruger mine vipper, og de holder cirka en uges tid. Jeg sover dog aldrig med dem, for så risikerer jeg blot at ødelægge dem.

Hvis ikke man er vant til at gå med kunstige vipper, så vil jeg anbefale at starte ud med vipper fra Depend, som kan købes i Matas. De er knap så voldsomme, og samtidig meget lettere at sætte på. Det er altid svært at sætte vipper på i starten, det kræver en smule øvelse og en del tålmodighed. Vipperne fra Depend er ikke så tunge og stive, som mange andre kunstige vipper er, så dem startede jeg som sagt også selv ud med.
Jeg håber at det kunne svare på nogle af jeres mange spørgsmål, ellers må i spørge løs <3

Mys M!

11 kommentarer

 • Cat

  Hej,
  Hvilken læbestift er det du har på, på ovenstående billede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Tak for svar:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine❤️

  Hej Malene hvor gammel syndes du man skal være for og bruge dem?❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Uh det er svært at svare på! Jeg brugte dem for første gang, da jeg var 21 år, men det er jo forskelligt fra person til person :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hvordan renser du mascara af vipperne ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det gør jeg ikke, da jeg så risikere at ødelægge dem. Derfor holder de også cirka en uges tid, for så er de ikke så pæne længere :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Kunne være lidt sjovt hvis du lagde et billede op ved siden af, hvor du har mascara på dine egne vipper, så man kan se forskellen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Mine egne vipper er ikke så pæne lige nu, efter jeg har brugt vipper i så mange år – så de ville lige skulle have ro i en måneds tid, før jeg ville kunne ligge flot mascara på dem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine vipper er simpelthen så fine :-)
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg støtter ikke altid mine veninder...