Mine øjenvipper ♡

Når mit konkurrence-gen tager overhånd!

flødebolle ræs

Denne historie er ikke mit mest stolte øjeblik, men jeg griner samtidig så meget af det, at jeg har besluttet mig for at dele det med jer, enjoy!

Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen; Jeg hader at tabe! Jeg er samtidig også en meget dårlig taber – mine veninder og familie vil nok påstå, at jeg er den dårligste taber i verden, så det ender ret ofte galt. Jeg skrev engang et indlæg omkring det her på bloggen, som I kan læse lige HER. Da jeg var hjemme i Jylland i påsken, var jeg til familie-fødselsdsag om lørdagen, hvor mit konkurrence-gen tog en lille bitte smule overhånd, og det var næsten gået galt. Jeg havde for nogle år siden en konkurrence med min fætter omkring, hvem der kunne spise flest flødeboller. Vi sad til en familie fødselsdag og havde proppet os med kage og lækker mad hele aftenen. Til dessert var der mini-flødeboller til isen, og pludselig befandt vi os i en spise konkurrence – flødebolleræs, som vi kalder det. Den gang “stjal” jeg den sidste flødebolle fra fadet, inden jeg havde tykket af munden, og kårede mig selv som vinderen. Min fætter har bragt denne situation op til utallige af fødselsdage, og han har aldrig tilgivet mig for at “snyde”.

I påsken var der igen flødeboller til desserten, dog de der store samba flødeboller. Der var en hel ekstra kasse, og min fætter fik mig overtalt til at tage en ny omgang – man skal ikke udfordre mig, uden at forvente at få kamp til stregen! Så gik vi ellers i gang… Jeg havde nok tabt på forhånd, da min fætter kan spise en del mere end mig, og samtidig var han så opsat på at slå mig, men mit konkurrence-gen ville ikke lade mig give op. Jeg var nødt til at spise, til der ikke var flere tilbage, ellers var jeg jo en taber. Jeg havde det  skidt både undervejs og efter, føj det var ulækkert! Min familie var flade af grin, og I kan se en meget køn video af mig nederst i indlægget – der var jeg i gang med at få den sidste ned. Jeg endte med at spise syv flødeboller, ovenpå en hel dage med alt for meget mad og påskeslik, så var det lige i overkanten. Jeg måtte sidde med en pose hele vejen hjem i bilen, fordi jeg havde det så skidt, føj!

Men jeg gav ikke op – jeg spiste til der ikke var flere flødeboller tilbage i pakken, og jeg har derfor heller ikke tabt. Det er ihvertfald min egen overbevisning. Jeg skal nok ikke lige have en flødebolle i nærmeste fremtid, men jeg tror ikke min fætter og jeg er færdig med den konkurrence endnu, der skal kåres en vinder på et tidspunkt ;-)

Mys M!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mine øjenvipper ♡