Mit nye extensions ♡

Inspiration til festtøj!

blooog

Nr.1 / Nr.2 / Nr.3 /Nr.4 / Nr.5 / Nr.6 / Nr.7 / Nr.8

Nu er det ved at være tid til en masse konfirmationer, og derfor har jeg lavet lidt inspiration til jer. Jeg skal selv til min fætters konfirmation her i slutningen af april, og jeg er lidt i tvivl omkring, hvad jeg skal tage på – det kommer også meget an på vejret! Det svinger jo helt vildt for tiden, derfor har jeg også fundet lidt forskelligt til jer, så der er noget uanset om solen kommer til at skinne eller ej. Alle items er fra Shiny.dk, og de koster allesammen under 350 kroner! Jeg modtog i sidste måned min skønne kjole derinde fra, I kan se flere billeder og detaljer i mit indlæg lige her HER, og den vil også være perfekt til for eksempel en konfirmation. De har også rigtig mange fine buksedragter inde på deres hjemmeside, og jeg er stor fan af buksedragter til fester. Det er nemlig fint og klassisk, uden at være alt for meget. Og som en ekstra information til jer, så sælger de forskellige EOS læbepomader til kun 16 kroner, det er virkelig billigt!

Mys M!

 

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Shiny.dk

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mit nye extensions ♡