Når mit konkurrence-gen tager overhånd!

Mit nye extensions ♡

DSC_0125

Jeg har næsten lige fået nyt extensions inde fra www.chloes.dk, og jeg er meget glad for det! Jeg var meget spændt på kvaliteten, da der kan være meget stor forskel på det, men det er virkelig lækkert. Jeg fik det klippet til hos min frisør i Stylebox, som også roste kvaliteten helt vildt. Det er nemlig meget kraftigt og tykt helt ned til spidserne, hvilket det faktisk sjælendt er. Jeg har klipse-extensions, hvis nogen skulle være i tvivl, som jeg selv tager på ved lejlighed. Jeg har to pakker i, da det naturligvis gør håret tykkere og mere fyldigt, og det synes jeg er flottest. Grunden til at jeg har valgt klips er netop, så jeg kan give mit eget hår noget ro ind i mellem – især efter mit hår blev så ødelagt i Mexico (Læs lige HER).

Jeg sætter ikke mit extensions på hver dag, for ellers bliver det hurtigt skadeligt for håret, så jeg bruger det som sagt, når jeg lige vil gøre lidt ekstra ud af mig selv. Jeg har valgt farven Ash Blonde #60, som også er den mest lyse farve, de har inde på hjemmesiden. Jeg har vasket det i Silver Shampoo én enkelt gang, og som sagt fået det klippet til hos min frisør, så det passer perfekt til mit hår. De leverede pakken inden for 3 dage, og jeg fik samtidig en opbevaringstaske med, som også kan købes løst inde på deres hjemmeside. Det er virkelig dejligt, at jeg har et sted at opbevare mit hår. Førhen lå det altid løst i en skuffe eller kasse, og det var altså lidt bøvlet! Nu kan jeg hænge det fint op – så det heller ikke ligger og flyder. Folk kigger altid lige en ekstra gang, når der ligger en bunke hår på bordet ;-)

DSC_0140DSC_0120

Mys M!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Når mit konkurrence-gen tager overhånd!