Inspiration til festtøj!

Jeg lavede en ordentlig bommert igår!

bommert
(Følg mig på snapchat: m.sandgaard)

Okay, jeg lavede virkelig en ordentlig bommert igår morges! Jeg var til en undesøgelse her i mandags, som jeg ikke lige har lyst til at uddybe for jer, da det er meget privat for mig. AM var så sød at tage herover i søndags, så hun tog med mig og holdte mig i hånden hele vejen igennem det. Det var en god oplevelse, og det hele gik som det skulle, men  jeg har fået rigtig ondt efterfølgende. Derfor har jeg også taget nogle smertestillende siden undersøgelsen, som har gjort mig en smule rundtosset. Jeg tog fri dagen efter, fordi jeg var fuldstændig udmattet – primært pga angsten op til undersøgelsen, men efterfølgende grundet pillerne, som gjorde mig virkelig træt. Jeg besluttede mig for tirsdag aften, at jeg skulle afsted onsdag, for vi har været meget presset i vores studiegruppe i den her uge. Vi har to præsentationer til imorgen, så jeg havde ikke samvittighed til, ikke at møde op resten af ugen. Jeg var virkelig træt, da jeg vågnede igår morges. Jeg havde taget en pille aftenen forinden, så jeg kunne få en god nattesøvn, men jeg var stadigvæk sløv om morgenen. Jeg fik kæmpet mig i nogle løbebukser, tog en smule make-up på, og så smuttede jeg ud af døren. Da jeg så stod i metroen, kunne jeg godt mærke, at der var et eller andet galt – det føltes bare forkert. Jeg var ikke helt ved mig selv og metroturen var uendelig lang! Nanna, min veninde fra studiegruppen, stod pænt og ventede på mig på Nørreport, og så gik vi sammen ned til skolen i et langsomt tempo. Da jeg så endelig kommer op på skolen og tager jakken af, går det pludselig op for mig, hvad der er galt – jeg har nattøj på! Jeg har simpelthen glemt at skifte “den øverste del” af tøjet, og har derfor siddet på skolen i min “one tough cookie” top og min alt for store sweater. Og som prikken over i’et, så havde jeg heller ikke BH på ;-) Jeg er glad for, at jeg bare skulle sidde med studiegruppen idag (udelukkende bestående af piger!), for jeg har da ikke vist mig fra min bedste side. Jeg besluttede mig for at droppe de smertestillende piller, for jeg var fuldstændig ved siden af mig selv! Tøserne grinte heldigvis bare af mig, og det var da dejligt afslappende med en dag i nattøj, hæhæ.

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Inspiration til festtøj!