Jeg lavede en ordentlig bommert igår!

Min første koncert med NOAH!

(Følg mig på Snapchat m.sandgaard)

Så skete det endelig! Jeg har længe drømt om at komme til koncert med NOAH, det står sågar på min 10-ting-jeg-skal-nå-før-jeg-dør liste (læs lige HER), og nu kan jeg også krydse den af. Jeg så dem til Fredagsrock i Tivoli i fredags, og det var en stor fornøjelse! Man kan måske ikke kalde det for en “rigtig” koncert, men jeg så dem optræde live, og de var bare dygtige. De spillede selvfølgelig alle deres kendte sange fra radioen, men også nogle numre, som jeg ikke havde hørt før. Jeg er stor fan af alt deres musik og den genre, så det var som sagt virkelig godt. Deres musik har altid betydet meget for mig, og det var også en koncert, som bragte en masse minder frem. Deres sang “Over byen” var for eksempel den allerførste sang jeg hørte, da jeg lige var røget ud af Paradise Hotel. Den minder mig om køreturen fra hotellet, hvor jeg sad i min helt egen verden imens sangen spillede – jeg tænkte på min familie og veninder derhjemme, som jeg pludselig savnede helt vildt. Som jeg har nævnt før, så glemte man hurtigt det derhjemme imens man var på hotellet, men den sang fik virkelig savnet frem. Sangen i videoen ovenover er også et ømt punkt for mig. Måske husker nogen af jer episoden, og hvorfor netop denne sang bringer nogle særlige minder frem hos mig. Sangen hedder “Alt er forbi”, og jeg sang den dengang, at Kasper røg ud af Paradise Hotel første gang – Jeg sad alene nede på terrassen på værelset og fik grædt ud. Jeg har ikke rigtig kunne høre den efterfølgende, for den har altid givet mig ondt i maven, og bragt en mærkelig følelse tilbage. Hvis den kom i radioen, så har jeg altid skiftet væk fra den, og jeg tror faktisk ikke, at jeg har hørt den fuldt ud siden. Det var dog rigtig rart at høre den i selskab med en masse skønne tøser, og sætte den i forbindelse med noget helt andet. Nu kan jeg huske tilbage på en skøn aften, i skønt selskab og en rigtig god oplevelse <3

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg lavede en ordentlig bommert igår!