Min første koncert med NOAH!

Om at blive sat i sammenhæng med Paradise Hotel

PH

Jeg bliver ofte sat i sammenhæng med Paradise Hotel, og mange genkender mig, når de møder mig første gang. De husker måske ikke helt, hvor de har set mig henne før, men folk kigger ofte lige en ekstra gang. Jeg har længe forsøgt at flytte mig væk fra Paradise Hotel og hele den reality verden, for jeg ser det som et overstået kapitel. Jeg fortryder på ingen måde min deltagelse, for det har givet mig så meget, men det er bare ikke en del af mig længere. Det er også blevet bedre med tiden, og flere genkender og følger mig nu for bloggen – hvilket betyder meget mere for mig! Jeg vil hellere blive anerkendt, for det jeg laver på bloggen, frem for at blive genkendt på grund af et tv program.

Grunden til at jeg er lidt træt af, at blive sat i sammenhæng med programmet er fordi, at der ofte følger en lang række fordomme med, når folk tænker på Paradise Hotel. Jeg overhørte en gruppe unge på min skole her igår, jeg vil skyde på at de var nogle år yngre end mig, og de sad og snakkede om den nye sæson af Paradise Hotel. Pludselig begynder de at snakke om, hvem der dog var så dum, at tilmelde sig til sådan et program. Hvem der frivilligt ville udstille sig selv på den måde på landsdækkende tv. Nu er jeg heldigvis en type, som ikke tænker så meget over andres holdning til mig, men jeg må da indrømme, at jeg blev en smule stødt. Jeg ville ønske, at jeg havde haft modet til at gå hen til dem og sige noget, men i stedet for forsøgte jeg nærmere at skjule mig selv, så de ikke fik øje på mig.

Folk har ofte en tendens til at se alle realitydeltagere som én type af mennesker, hvilket jeg synes er uretfærdigt og forkert. Vi var meget forskellige i min sæson, så jeg synes ikke, at man kan sammenligne os med hinanden på den måde. Ja, vi ønskede allesammen en oplevelse for livet, men det er nok også det eneste, som vi havde til fælles. Jeg bryder mig ikke om, når folk tror at de kender mig, fordi de har set mig på fjernsyn. Det folk så på tv, var kun en lille bid af, hvem jeg er. Samtidig var jeg meget ung da jeg deltog, og jeg har ændret mig meget siden. Jeg kan nok aldrig helt løbe fra min deltagelse i programmet, og slet ikke nu hvor jeg er blevet blogger – men jeg bevæger mig i den anden retning, og en skønne dag ser folk mig forhåbentlig som “bloggeren Malene” i stedet for “Paradise Malene”.

Mys M!

3 kommentarer

 • Louise

  Hej Malene :-)
  Hvis de har et problem med paradise hotel må de lade vær og se det. De tænker selv de gerne ville være med i programmet men tør ikke indrømme det på grund af de godt ved de bliver “dømt” af at være med i programmet da man høre mange dårlige ting der sker når man har deltaget, derfor snakker de selv dårligt om det. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Heeej søde Malene der er bare nogen folk som er ret jaloux og som dømmer folk og det de viser i tv er kun et klip fra sammenhængen du så smuk og sød <3 peace and love herfra :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Altså, nu er bloggen jo en mulighed for dig, fordi du har deltaget i paradise så jeg tror ikke helt man kan skille de segmenter ad. Man skal jo have en vis følgerskare for at blive premium blogger, men jeg kan sagtens forstå din pointe og sætte mig ind i, hvor irriterende det må være at blive “reduceret” til et tv-program.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min første koncert med NOAH!