Om at blive sat i sammenhæng med Paradise Hotel

10 ting jeg hader!

tingjeghader

1. At vejret i Danmark bare ikke bliver bedre – det er simpelthen koldt udenfor, på trods af, at vi snart er i maj måned.

2. Folk der går langsomt ind i metroen, som om at der ikke står 10 mennesker bagved, som altså også gerne vil nå med ind, inden dørene lukker!

3. At jeg er begyndt at bide negle igen. Jeg var ellers stoppet og de var blevet så flotte – men nu kan jeg starte forfra. Det bliver en kamp.

4. Når folk børster tænder. Ikke fordi de skal lade være, for selvfølgelig skal folk børste deres tænder, men jeg skal bare ikke se på det. Jeg får simpelthen bræk fornemmelser!

5. At komme hjem fra at have været nede og handle og så opdage, at man har glemt noget – Så er det på med skoene igen!

6. Når man står inde i badet og opdager, at der ikke er mere balsam tilbage i flasken – nu får jeg aldrig redt det hår ud!

7. Sure kunder! Jeg har aldrig forstået de folk, som lader deres dårlige dag og humør gå ud over mennesker, som slet ikke har noget med det at gøre. Du ødelægger også min dag nu!

8. At være syg, det er simpelthen det værste. Jeg bliver altid så ynkelig og mangler min mor!

9. Folk der tror at de kender mig, blot fordi de har set mig i Paradise Hotel – det var kun en lille bid af mig som person, og det er en del år siden efterhånden.

10. Lyden af en lynlås der bliver lukket på en kuffert, hvis ikke man skal med vedkommende. Lyden minder mig om savn, og kan give mig helt ondt i maven.

Mys M!

1 kommentar

 • Helene

  Fantastisk og sjovt at læse – især det med tandbørstning! 😂
  Og hvor er det rigtigt, at det er møg irriterende at komme hjem fra indkøb og opdage, at man har glemt noget! Øv!
  Men hey Malene, hvad med at lave en top 10 liste over ting du elsker? ☺️
  – Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Om at blive sat i sammenhæng med Paradise Hotel