10 ting jeg hader!

Svinet til af ny Paradise deltager!

PH sviner

Jeg kan lige starte med at melde ud, at jeg ikke kommer til at afsløre, hvem der er skrevet denne besked. Jeg har ikke selv modtaget beskeden, men han har skrevet det til en jeg kender, som så sendte det videre til mig. Jeg ønsker ikke at udstille vedkommende, men derimod forklare og forsvare mig selv på hans besked og beskyldninger. Der er sikkert andre, som tænker det samme som ham, og derfor vil jeg gerne have lov til, at forsvare mig selv! Jeg forstår overhovedet ikke, at man kan dømme nogle folk på den måde, uden at have mødt dem. Jeg har aldrig talt med manden før, så det kommer virkelig bag på mig, at han kan dømme mig på den måde. Jeg har tidligere skrevet et indlæg omkring haters (læs lige HER), og jeg indrømmer gerne, at jeg er dårlig til at modtage kritik. Hvis folk synes, at jeg er dum eller ikke forstår mit valg om at deltage i Paradise Hotel, så kan jeg lukke ørene for det. Derimod, hvis folk kritiserer mig for mit arbejde på bloggen, eller påstår at jeg har en holdning, som jeg ikke har, så bliver jeg rigtig vred og ked af det. Jeg synes det er  uretfærdig, og jeg blev virkelig stødt, da jeg læste denne besked igår.

Først og fremmest vil jeg lige gøre det klart, at jeg ikke fortryder, at jeg har deltaget i Paradise Hotel. Jeg står 100 % ved det, og hvem det har gjort mig til i dag. Min deltagele har givet mig nogle store og spændende muligheder som for eksempel, at jeg startede min egen blog, og det er jeg så taknemlig for! Jeg prøver ikke at løbe fra, at jeg har været med i programmet, så havde jeg nok ydet en større indsats for at undgå søgelyset. Jeg havde ikke oprettet min egen blog, eller skrevet indlæg om Paradise Hotel – men som jeg netop siger, så forsøger jeg ikke at løbe fra det, jeg er bare en smule træt af, at mange folk kun ser mig som “Paradise Malene”. Når folk møder mig første gang, så genkender de mig, og der følger allerede en hel masse fordomme med i posen. Og det er dét, som jeg er træt af. Folk dømmer mig på baggrund af et tv program, og ikke hvem jeg er som person.

Jeg omgåes med folk der har deltaget i reality, ja, primært dem fra min egen sæson. Samtidig er Danmark så lille, og den her reality verden er så udbredt, at det er svært ikke at omgåes med nogen, som har deltaget i et reality program. Især efter jeg er blevet blogger, så er jeg blevet mere integreret i dette miljø. Jeg opsøger dem aldrig selv, men jeg er meget social og imødekommende, så det er naturligt, at jeg kommer i snak med andre reality deltagere. Jeg kunne aldrig drømme om, at skrive til en deltager fra den nye sæson, blot for at komme i kontakt med reality og fame – det er slet ikke min stil! Jeg går heller ikke på Billy Booze, som er en bar her i København, som er “kendt for at være” en bar for reality deltagere. Jeg var til et blogger event sidste år, hvor jeg faldt i snak med nogle reality deltagere, og igennem blogger verdenen, kan det heller ikke undgåes – men jeg opsøger det ikke.

Til slut vil jeg bare sige, at hvis man synes min blog er “røv kedelig”, så kan man bare lade være med at læse den! Reality er en del af mig, og det løber jeg ikke fra – men jeg ønsker bare at blive anerkendt for andet end dette.

Mys M!

6 kommentarer

 • Camilla

  Kære Malene.
  Nu har jeg set alle sæsoner af Paradise, og kan derfor godt tillade mig at ytre mig omkring deltagerne. Jeg har aldrig haft et hate til dig. Du er/har klart været en af favoritterne gennem alle sæsonerne. Vedkommende så har været så ærgelig, og skrive en så hated besked om dig, kunne måske tænkes at han lever i en teenagerd verden (du ved det stadig hvor man ikke tør og udtrykke sine følelser overfor andre) Hvor man ikke tør tage intiativet og tage den ansigt-til-ansigt.. Han har tydeligvis et crush på dig 😜 Hvem ville ikke det!? Du er dig selv, lyder til at du har styr på dit liv såå.. Jaa.. For mig lyder det meget som en misundelses genstand! 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Glem det fjols!! Du så dygtig, din blog er super skøn😍😍 Du virker rigtig sød😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara

   Forsæt dit gode arbejde – ingen skal stoppe dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Hej Malene. Jeg vil bare lige fortælle, at jeg jævnligt kigger forbi din blog, og samtidig også så dig i paradise hotel. Jeg har efterhånden gået forbi dig et par gange på CPH Business, og hver gang tænker jeg: “det er hende med bloggen” og ikke “det er paradise-Malene” :) Så vi er nogen, som har noteret dit “karriereskifte” ;-)
  Knæk og bræk fremover❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det er jeg glad for at høre, mange tak for din besked!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella Malou

  Små hjerne, små fornøjelser! Nogen folk kan ikke se længere end sin egen næse, fortsæt det du gøre! Du er en stor inspiration for mange 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

10 ting jeg hader!