10 hurtige fra min weekend!

Jeg må ikke date en københavner!

dating

Da jeg lige var flyttet til København, fik jeg strenge ordrer fra min mor om, at jeg ikke måtte date en københavner. Da hun sagde det til mig første gang, synes jeg måske, at hun var en smule dømmende – så slemme er de københavnske fyre altså heller ikke. Det hele bunder dog i, at hun ikke vil have, at jeg skal slå mig ned herover. Hun vil rigtig gerne have, at jeg kommer “hjem” igen, når jeg er færdig med at studere – eller ihvertfald bare tilbage til Jylland, så vi ikke er så langt væk fra hinanden. Jeg har allerede sagt til hende, at jeg desværre ikke kan garantere, at jeg kommer tilbage til Jylland lige foreløbig, da jeg slet ikke har planlagt min fremtid endnu. Jeg er meget åben over for flere byer i fremtiden, det hele kommer an på så mange ting. Jeg er endelig ved at føle mig hjemme i København, og det har taget mig rigtig lang tid, så det smider jeg ikke bare lige væk igen. Det virker så også lidt som om, at min mor forsøger at overtale mig til, at blive i København nu. Jeg overvejer meget kraftigt at læse videre til næste sommer, og de fleste kandidater kan læses i København – men der er også nogle enkelte i Jylland, og jeg har ikke besluttet mig endnu. Da jeg lige var flyttet, savnede min mor mig meget, og hun håbede stærkt på, at jeg kom hjem efter dette studie på halvandet år. Det virker dog lidt som om, at det er gået over igen, for hun forsøger ihvertfald at få mig overtalt til, at jeg skal blive herover og læse videre – uddannelse frem for alt andet! Men så kan hun da ikke forvente, at jeg ikke må date en københavner? Skal jeg så gå i sølibat de næste tre år, det er vidst ikke helt fair!

Mys M!

1 kommentar

  • Peder

    Ude godt hjemme bedst ;-) så det kommer an på hvor du selv føgler dig hjemme :-D alt det bedste her fra :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

10 hurtige fra min weekend!