Jeg må ikke date en københavner!

Jeg er ikke for stolt til, at erkende mine fejl!

DSC_0161

Jeg begik tidligere på ugen en dum fejl, og derfor vælger jeg nu at lave et indlæg, så der kan blive lagt låg på en situation, som er kørt fuldstændig af sporet. Jeg skrev i mandags et indlæg omkring, at en ny paradise deltager havde sagt nogle knap så pæne ord om mig (læs lige HER). Jeg blev rigtig vred og stødt over den besked, og jeg reagerede en smule voldsomt. Jeg valgte nemlig at synke ned på et lavt niveau, og lave et indlæg omkring det, i stedet for at lukke ørene for det og lade det ligge. Jeg har aldrig udstillet folk på min blog, og det er bestemt heller ikke det, som den skal bruges til. Jeg blev bare så frustreret, og jeg fik et behov for at forsvare mig selv – ikke kun over for ham, men også andre som deler samme holdning. Hele situationen blev dog kørt meget længere ud, end jeg havde forestillet mig. Jeg fik afløb for min vrede og frustrationer, men det gav bagslag i sidste ende. Jeg kan nu fortælle jer, at det var Cain fra den nye sæson, som havde sagt de knap så pæne ord omkring mig. Jeg har snakket med ham efterfølgende, for at få lagt låg på det hele. Han har en holdning til mig, som jeg bestemt ikke er enig med ham i, men det må jeg respektere. Ikke alle mennesker forstår mig, eller ser tingene på samme måde som jeg gør, og det kan jeg ikke gøre noget ved. Jeg er enorm dårlig til at modtage kritik, men jeg skal blive bedre til, at lukke ørene for det. Jeg fik snakket ud med Cain, som også var rigtig træt af hele situationen. Han følte sig udstillet på min blog, hvilket bestemt ikke var min mening, men jeg kan godt forstå, hvor han kommer fra. Jeg har også indrømmet, at jeg reagerede på en dum måde, og at jeg ikke skulle have delt det på bloggen. Vi har fået snakket det hele ud nu, og vi har valgt at ligge låg på hele situationen.
Jeg har ihvertfald lært af mine fejl, på en knap så sjov måde! Nogle gange er det bedst bare at holde sin mund, også selvom man ikke er enig. Det gjorde kun situationen værre, at jeg valgte at lave det indlæg – det var som sagt et forsvar fra min side af, men jeg skulle have taget den med Cain privat. Jeg er ikke for stolt til at indrømme mine fejl, og det her er en af mine.

Mys M!

3 kommentarer

  • M

    Hej Malene. Hvor længe gik der før du var ovre Kasper? Altså til at det ikke længere gjorde ondt inden i? Tænker du stadig på ham? Hilsen en pige med kæmpe kæreste sorger! :(

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine

    Han er da bare smålig. Du har da lov til at dele det, da ingen ku gætte hvem det var? Men han har da bare følt så som den lille, og det er jo sådan man føler sig når man blir opdaget i at snakke grimt om andre.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg må ikke date en københavner!