Jeg er ikke for stolt til, at erkende mine fejl!

Turen går til Århus!

århus

Jeg glæder mig rigtig meget til imorgen, for der skal jeg nemlig til Århus. Jeg skal op og besøge skønne Anna og Villian, som jeg ikke har set i uendelig lang tid! Vi skulle have været til bloggerfest sammen i vinters, men jeg blev jo desværre rigtig syg, så jeg kunne ikke komme med alligevel. Jeg har derfor ikke set hende siden i sommers, inden jeg flyttede til København. Vi har længe snakket om at skulle finde en dag, men jeg har især været rigtig presset med mit studie, så jeg har slet ikke haft overskuddet til at tage til Århus. Men nu blev savnet simpelthen for stort, så nu tager jeg derop imorgen, og jeg glæder mig som sagt helt ekstremt meget! Jeg skal med bussen imorgen formiddag og lander så i Århus midt eftermiddag. Jeg skal både med togbus og hele svineriet, men hvad hvad gør man ikke for at se en savnet veninde? Imorgen skal vi bare hygge sammen med Villian, som jeg ikke har set i endnu længere tid, så det bliver virkelig dejligt og tiltrængt. Vi skal bare slappe af og tøsehygge, som vi plejer at gøre. Lørdag skal vi på Karma Sushi og spise, og så ender vi sikkert ud i en omgang 500 – som jeg selvfølgelig vinder. Følg med i vores weekend på Snapchat (m.sandgaard) <3

Mys M!

2 kommentarer

 • Århus er skøn, besøger selv byen et par gange årligt, bare fordi jeg elsker at komme der, selvom jeg er fra Aalborg (: AroS, Den gamle by, Marselisborg og cafelivet et jo herligt.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Ja Århus er virkelig en skøn by! Jeg blev positivt overrasket :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er ikke for stolt til, at erkende mine fejl!