10 tegn på at man er forelsket

Jeg er blevet forelsket ♡

forelsket

Ja den er god nok – jeg er blevet forelsket, og jeg er simpelthen så glad! Efter mit indlæg tidligere på ugen (læs lige HER), fik jeg lyst til at dele det med jer. Det hele er gået meget hurtigt, men det kan være svært at kontrollere. Jeg ved heller ikke hvor det her fører hen, men jeg har som sagt lyst til at dele det med jer – ja faktisk hele verden, for jeg er virkelig glad for tiden. Samtidig forsøger jeg jo at være så ærlig som mulig her på bloggen og lukke jer ind i mit liv. Jeg har dog ikke tænkt mig at komme med en masse detaljer, for det hele er som sagt stadigvæk meget nyt. Jeg har dog været så heldig at møde en rigtig skøn fyr, og jeg nyder det bare fuldt ud. Jeg vil lige gøre som min kære veninde Anna Due, og kalde ham ved hans forbogstav som er K – det gør det lidt lettere at skrive om ham. Vi har faktisk kendt hinanden længe efterhånden, men jeg har været utrolig bange for at åbne mig selv op igen. Der er nogle ting som jeg ikke har delt med jer her på bloggen, fordi det simpelthen har været for privat for mig – men jeg har været igennem nogle rigtig trælse ting i fortiden, som gør at jeg har rigtig svært ved at stole på folk. K er heldigvis meget forstående, og jeg har på virkelig kort tid, åbnet mig rigtig meget op over for ham. Han kender til min fortid, ved hvor usikker jeg er omkring mange ting, og han forsøger at være så forstående som han overhovedet kan. Da jeg endelig fik åbnet op en lille smule, så gik det pludselig rigtig stærkt. Jeg tillod pludselig mig selv at give mig hen, og det er jeg virkelig glad for lige nu. Jeg har det skønt, og jeg nyder at være i hans selskab. Så må vi se hvad fremtiden bringer <3

Mys M!

10 kommentarer

 • Salina

  Hvad hedder han? Altså ham den nye

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det har jeg valgt ikke at offentliggøre endnu :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Det er lidt sjov at tænke på, at både din og Anna’s eks kærste’s navn starter også med det for bogstav som jeres nye flamme har. Anna’s var Martin, og den nye startede med M. Din var Kasper, og din nye starter med K.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela

  Det var da en skøn nyhed! Hvor er jeg glad på din vegne😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er kjolen fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria Lynge

  Åh hvor er det altså dejligt for dig!! Jeg håber virkelig at det hele fører til noget godt! Ha’ det rigtig dejligt :D
  Mange hilsner Ria, som er liiidt misundelig :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ria

   Mente misundelig i og med, at jeg også gerne snart vil finde en sød fyr ;) hahah, det skulle ikke misforstås på andre måder :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg forstod det også på en positiv måde :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

10 tegn på at man er forelsket