Jeg er blevet forelsket ♡

Smykker fra HVISK + rabatkode

Hvisk3
Hvisk1

Så modtog jeg mine smykker fra Hvisk.com, og de er lige så smukke som forventet! Jeg har bestilt et par fine øreringe i rhodineret sterling sølv, da det passer til de fleste anledninger. Så er man ikke tvunget til at skulle matche guld knapper eller en sølv lynlås – rhodineret sølv passer bare til alt! Jeg har længe gerne ville have nogle loop øreringe, da de pludselig er blevet så populære igen. Jeg er generelt helt pjattet med 90’er stilen lige for tiden, og de her øreringe passer perfekt ind til det look. Jeg bestilte samtidig en hel neutral ring, som passede til de fine øreringe, og som let kan kombineres med andre ringe. Jeg har været så heldig at få en rabatkode til jer, så I kan lige nu få 20% på alle smykker (undtagen 14 karat, der får i 10%), ved at benytte koden “malenesandgaard”. Koden gælder frem til D.20 juni, så det er med at slå til! Hvisk.com har super mange fine smykker – også til billige penge. Mange af deres smykker er meget klassiske, hvilket jeg elsker, da deres smykker er nogen som holder i mange år – for de går aldrig af mode. Jeg er ihvertfald fan!

Mys M!

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Hvisk.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er blevet forelsket ♡