Vind et valgfrit smykke fra HVISK!

Turen går til….

IMG_2965

Vi skal på en ekstra særlig sommerferie i år, og jeg kan slet ikke vente! Mine forældre havde sølvbryllup i marts (læs hvordan vores overraskelse gik helt galt HER), og de besluttede sig for ikke at holde nogen stor fest, men i stedet for skulle vi alle fire ud at rejse her til sommer. Vi diskuterede længe hvor vi skulle hen – og alt fra Australien til Kina blev nævnt. Til sidst stemte vi om det – ja der gik lidt Robinson i den hos familien Sandgaard! Resultatet blev USA. Jeg kan slet ikke vente, jeg glæder mig så ekstrem meget! Jeg har været i USA én gang sammen med Kasper (min ekskæreste) og hans forældre, og jeg var kæmpe fan! Jeg synes amerikanerne er enormt imødekommende og jeg elsker deres kultur. Vi skal på en køretur rundt derover, så vi får set lidt af det hele. Det er en meget kendt “turist køretur”, hvor vi kommer igennem Los Angeles, San Fransisco og Las Vegas. Jeg glæder mig til at tilbringe tid med min familie, når nu jeg ikke ser dem så meget i hverdagene. Savnet til dem er ikke blevet mindre med tiden! Jeg kan dog ikke helt fokusere på ferie endnu, for jeg har lige en eksamen og en flytning der skal overståes først. Jeg er en meget presset mulle for tiden!

Mys M!

4 kommentarer

 • Millam

  Jeg skal også præcis samme tur og næsten samme tidspunkt! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det lyder super fantastisk Malene! :-D
  Forstår fuldt ud at du glæder dig!

  Jeg har selv været i U.S.A. To gange før, og sidste jeg var der, var vi også på rundtur derover, mega fedt!:-) i en måned var vi derover, vi også Las Vegas , Los Angeles, Yellowstones , og mange andre lækre byer, på hver deres vis..

  Rigtig god tur til dig og din familie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor snyd – gid det var mig, har så meget rejsefeber pt :D

  -A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ej hvor vildt – jeg skal præcis det samme, bare den 30 Juni til d. 14 Juli!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind et valgfrit smykke fra HVISK!